După un 2019 tumultuos, se pare că rapperii YG și Kehlani iau 2020 mână în mână – sau, numele pe piele să fie mai precis. Kehlani i-a împărtășit – acum ștearsă – povestea de pe Instagram o fotografie a rapperului YG'încheietura mâinii cu "Kehlani" în linie fină. Aceasta pare a fi declarația oficială a întâlnirilor dintre cei doi după scurta lor despărțire în 2019, în ciuda faptului că au fost observați împreună în mai multe ocazii.. 

Conform Toate HipHop, Kehlani și YG s-au despărțit după ce rapperul a fost văzut sărutând o altă fată. YG'Infidelitatea a venit la câteva luni în relația sa cu Kehlani și mulți oameni au crezut că cuplul a fost terminat definitiv după câteva postări meschine pe social media. Kehlani nu putea'Totuși, nu-și ascund sentimentele și, chiar dacă era singură, a cântat despre YG în detaliu în melodia ei „Îl cunoști pe Wassup.” 

După cum sa menționat, postarea de la Kehlani'Povestea este acum ștearsă – dar conform Toate HipHop, tatuajul a fost făcut la Meek Mill'petrecerea Grammy. Aceasta'De asemenea, a pretins că Kehlani are YG'Prenumele tatuat pe încheietura mâinii, dar nu are'Nu a postat încă nicio fotografie cu propria cerneală. Oricum ar fi, tatuajele sunt cu siguranță un mod permanent de a anunța reaprinderea unei flăcări vechi.