Ziua fericită a deschiderii! 

Ei bine, dacă nu'Sunteți un fan al Mets, Red Sox, Orioles sau Nationals deoarece terorile gemene ale ploii și COVID-19 și-au anulat jocurile. Ceea ce este o prostie. Dar'Bună practică pentru felul în care vă aflați'Te vei simți la sfârșitul sezonului când echipa ta nu o va face'nu câștig totul. Aici este frumusețea sportului, cu excepția cazului în care tu'ești un fan al unei echipe specifice (iar acea echipă este cu siguranță Baltimore Orioles), tu'Vei fi dezamăgit când sezonul se va termina. 

Dar astăzi, chiar dacă astăzi, există speranță. Există speranța că acesta va fi anul pentru iubitul tău [introduceți aici numele echipei {dar nu'Nu te deranjează dacă's Orioles}]. Acea'Ceea ce iubește tuturor despre ziua de deschidere … dar nu eu. 

Nu, urăsc ziua de deschidere. Aceasta este ziua în care toată lumea se preface că îi pasă de baseball atunci când'Suntem aceiași oameni care îmi vor spune că sportul este prea plictisitor în iunie. Aceasta este ziua în care oamenii care habar n-au ce înseamnă regula mușcăturii din interior își iau timpul să țipe la mine că echipa mea e de rahat când îmi port pălăria de Red Sox la metrou. Aceasta'Probabil este rockerul punk din mine care se enervează de fanii casual. Aceasta'nu că eu'Încerc să fiu un gardian – vreau ca toată lumea să iubească baseballul chiar și o fracțiune la fel de mult ca mine – dar tot mă înnebunește. Astăzi este special pentru cei dintre noi care au boala fandomului de baseball, eu'Mai degrabă o împărtășesc cu super-durii ca mine. 

La fel ca oamenii care au tatuajele dedesubt. Sunt adevărați fanatici ai baseballului. Sfatul pălăriei pentru tine. Bucurați-vă de jocuri, prieteni.