Tu'Vorbești cu o fată drăguță la bar, tu'Re faci totul bine: să o faci să râdă, să-și complimenteze bunurile (și cerneala), să o privească în ochi. Aceasta'Merge foarte bine, sau cel puțin așa crezi până la BANG! un mare "La dracu" la fel cum vă îndreptați către prima bază. Poate că ești fetița drăguță la bar, care vorbește, dar tu'Am suficient curaj lichid în sistemul dvs. în acest moment pentru a vă spune deschis'Te-ai săturat să joci jocul politicos și răbdător, "MUSCA-MA."

Aceste tatuaje interioare ale buzelor sunt mici surprize pentru a-i ajuta pe stăpânii lor atunci când vocile lor nu reușesc. Punem pariu că există o mulțime de oameni care leagă cerneala secretă, dar cum am ști fără să fim prietenoși sau, desigur, să clipim. Secretul este unul dintre cele mai interesante puncte despre acești băieți. Rețineți la fiecare cincizeci de ani cerneala se estompează din cauza salivei excesive și a substanțelor chimice care își fac loc în gură, aceasta înseamnă doar că pânza poate afișa o tonă de tatuaje într-o singură viață.

Acum nu ar fi'Nu ar fi grozav dacă ar exista cerneală aromată? Eu'Mă gândesc la cartofi acoperiți cu ciocolată. Pot marca asta? Bucurați-vă de listă, prieteni tatuați.

Proprietatea gurii lui Ke $ ha.Aceasta este chiar respingerea.Bada Bing!Hei, omule, ai noroc.Disponibil la INKEDSHOP.COM:Nebun în membrana.Ia loc, doamnelor.Ceea ce nu știe nu l-a rănit.Buna pisicuto!Disponibil la INKEDSHOP.COM: Kitty Knee High SocksAcest lucru ar merge excelent cu tatuajul cu degetele lui Cara Delevingne.Fiecăruia al său.Cuvânt de sfat partenerilor ei care sărută.Lumea este casa ei.Acest tatuaj nu este păcat.Disponibil la INKEDSHOP.COM: FemeiSalvați

Proprietatea Ke $ ha'gura lui.