Este posibil să nu fiți suficient de mare pentru a bea când aveți vârsta suficientă pentru a vă servi țara în armata SUA, dar aveți vârsta suficientă pentru a vă face un tatuaj. Datorită unei revizuiri a Regulamentului 670-1 al Armatei SUA pe 10 aprilie, nu mai există limite privind dimensiunea sau numărul de tatuaje pe care soldații le pot avea pe brațe și picioare..

Șeful Statului Major al Armatei, generalul Ray Odierno, a declarat într-o declarație despre politică: „Societatea își schimbă viziunea asupra tatuajelor și trebuie să ne schimbăm odată cu aceasta. Soldații au crescut într-o eră în care tatuajele sunt mult mai acceptabile și trebuie să ne schimbăm odată cu asta. ”

Cu această listă de tatuaje minunate ale armatei, salutăm bărbații și femeile în uniformă și salutăm armata SUA pentru schimbarea cu vremurile.

Piesa din spate a armatei de Mark Nattress.82 AerianUn soldat cu o inimă purpurie pe mânecă.Disponibil la INKEDSHOP.COM: FEMEIMotto-ul Corpului de Ingineri al Armatei: Eseoane (Să încercăm)Piesa din spate onorând prizonierii de război și dispăruți în acțiune.Motto-ul Rangerului Armatei: Sua Sponte (Din propriul lor acord)Aerian: Moarte de susDisponibil la INKEDSHOP.COM:Un alt membru mândru al 82-lea Airborne.Acoperiți de sus.De pe înălțimi cucerim.Armată puternică din interior spre exterior.Infanteria armatei, întotdeauna prima.cană de cafeaBerete verzi, profesioniștii liniștiți.Divizia All-American - 82 Airborne.Disponibil la INKEDSHOP.COM: bărbațiAsalt aerian de Niki Norberg.Soldat cu sprijin aerian. Tatuaj de Mike Crump.Reducerea magazinului cu cerneală

Armată spate piesă de Mark Nattress.