Îți amintești această cerneală virală?!

În era rețelelor sociale, se pare că oamenii vor face aproape orice pentru a obține 15 minute de faimă. Și pentru acești indivizi, au luat decizii permanente și care schimbă viața pentru a deveni virali. Fie că tatuajele lor de față șocante au fost făcute cu intenția de a deveni faimoși sau nu, lumea noastră nu va uita niciodată aceste căni cu cerneală. Aruncați o privire la 6 dintre cele mai infame tatuaje ale feței din toate timpurile, apoi anunțați-ne dacă am ratat unul dintre modificatorii dvs. preferați de corp viral în secțiunea de comentarii de pe Facebook.

Captură de ecran 17-09-2018 la 12.01.40 PM

Faceți cunoștință cu faimoasele fețe tatuate!

Deși este posibil să nu-i cunoaștem numele, cu siguranță ne amintim fața ei. Această femeie a făcut titluri internaționale după ce a primit numele de scenă al rapperului din Toronto, Aubrey GrahamÎn 2009, o tânără de 19 ani din Belgia a mințit familia și mass-media spunând că a intrat într-un magazin pentru a-și lua trei stele mici pe față, dar artista a adăugat 56 de tatuaje după ce a adormit sub ac. . Vlaminck a petrecut trei ani și peste 13.600 de dolari pentru a scoate cerneala.În 2015, Jason Barnum din Anchorage, Alaska, s-a declarat vinovat că a împușcat un polițist în 2012. Această fotografie din acuzația sa, l-a provocat pe bărbatul supranumitToumaniantz din Saransk, Rusia a câștigat atenția după ce și-a lăsat iubitul de o zi să-și tatueze numele pe față. Fapt amuzant: același artist care și-a tatuat fața este responsabil și pentru infamul fiasco al tatuajului stelelor!La vârsta de 19 ani, Mark Cropp din Noua Zeelandă a făcut titluri pentru un tatuaj de față șocant pe care l-a câștigat în timp ce servea timp în închisoare. Omul poreclitUn bărbat numit Hostgator Dotcom, cunoscut și sub numele de Billy the Billboard, a câștigat următorii după ce și-a vândut chipul ca proprietate imobiliară pentru reclame cu site-uri porno. Bărbatul a declarat pentru VICE că a primit tatuajele ca o încercare disperată de a-și hrăni cei cinci copii, dar în 2017 a devenit în cele din urmă liber de cerneala NSFW.

Drake Face

Deși este posibil să nu-i cunoaștem numele, cu siguranță ne amintim fața ei. Această femeie a făcut titluri internaționale după ce a primit rapperul din Toronto, Aubrey Graham'numele de scenă "Drake" tatuată cu majuscule pe frunte.