Seria Hit HBO 'Resturile' Intră în cele 36 de Camere

ALERTĂ SPOILER: Acest articol poate conține spoilere pentru seria HBO The Leftovers.

Încă alături de noi? OK, deci dacă ai urmărit cel mai recent episod din Resturile pe HBO, probabil vă întrebați cât de exact s-a întâmplat ca personajul Norei Durst, interpretat de Carrie Coon, să-și facă un tatuaj destul de important pe brațul semnăturii „W” a Clanului Wu-Tang, sau așa cum îi numește ea , „Trupa Wu-Tang”. Poate că tocmai ați anulat întregul tatuaj al clanului Wu-Tang ca o referință hilară și aleatorie a culturii pop (la fel ca cameo-ul surpriză al lui Mark Linn-Baker, ca singurul membru al distribuției Perfect Strangers care nu a plecat), dar se dovedește că acel „W” iconic de pe brațul lui Durst spune ceva despre personajul ei, care a părut în pragul unei mentalități complete dărâma de la începutul emisiunii.

Copertă pentru albumul de studio de debut al clanului Wu-Tang intitulat Enter The Wu-Tang (36 Chambers). Foto: BMG Entertainment.

Copertă pentru albumul de studio de debut al clanului Wu-Tang intitulat Enter The Wu-Tang (36 Chambers). Foto: BMG Entertainment.

Începeți prezentarea pentru a vedea tatuajul Wu și pentru povestea din spatele acestuia!

Carrie Coon în scena în care a fost dezvăluit tatuajul Wu-Tang Clan. Foto: HBO. În primul sezon al dramei post-apocaliptice HBO, aclamată de critică, The Leftovers, un eveniment misterios cunoscut sub numele de Plecarea bruscă, pe care unii îl atribuie răpirii biblice, are ca rezultat dispariția a 140 de milioane de oameni din întreaga lume, inclusiv soțul Norei Durst și cei doi copii, Erin și Jeremy. Treceți rapid la cel de-al doilea episod al celui de-al treilea și ultimul sezon, iar Durst i-a tatuat pe brațe numele copiilor plecați, pentru a le acoperi imediat, cu nimeni altul decât semnătura „W” a logo-ului clanului Wu-Tang. , pe care a confundat-o cu un Phoenix. De asemenea, merită remarcat faptul că Durst își rupe apoi intenționat propriul braț trântindu-l în ușa mașinii, doar pentru a împiedica pe cineva să vadă tatuajul. Așa cum am spus, descompunerea mentală completă.Carrie Coon și Regina King în scena din The Leftovers unde a fost dezvăluit tatuajul Wu-Tang. Foto: HBO.Tatuaj de Geary Morrill. Se pare că Damon a iubit ideea lui Carter pentru tatuajul Clanului Wu-Tang, despre care spune că „reprezintă ideologia cea mai absurdă, dar și cea mai progresistă atunci când vine vorba de libertatea personală și, de asemenea, de durere. Nora suferea atât de mult și o poartă ca un samurai. Nu vezi ce se află sub mult. Așadar, aș fi, wow, dacă aș fi ea, aș avea probabil legătura cu ideologia clanului Wu-Tang. ” Deci, așa a apărut tatuajul clanului Wu-Tang al Norei Durst. Acum, abia așteptăm să aflăm ce au de spus celelalte personaje despre cerneală!

Infamul "Trupa Wu-Tang" Tatuaj

Carrie Coon în scena în care a fost dezvăluit tatuajul Wu-Tang Clan. Fotografie: HBO.

În primul sezon al dramei post-apocaliptice HBO, aclamată de critici, The Leftovers, un eveniment misterios cunoscut sub numele de Plecarea bruscă, pe care unii îl atribuie răpirii biblice, are ca rezultat dispariția a 140 de milioane de oameni din întreaga lume, inclusiv a soțului Norei Durst. și doi copii, Erin și Jeremy. Treceți rapid la cel de-al doilea episod al celui de-al treilea și ultimul sezon, iar Durst și-a pierdut numele copiilor tatuat pe brațul ei, doar pentru a-i acoperi imediat, cu nimeni altul decât semnătura „W” a logo-ului Clanului Wu-Tang, pe care a confundat-o cu un Phoenix. De asemenea, merită remarcat faptul că Durst își rupe apoi intenționat propriul braț trântindu-l în ușa mașinii, doar pentru a împiedica pe cineva să vadă tatuajul. Așa cum am spus, descompunerea mentală completă.