Fotografie de pe Instagram. Luat de @aryssamonster.

Fotografie de pe Instagram. Luat de @aryssamonster.

Aceasta'Este aproape imposibil să ne amintim ultima dată când un moft a preluat complet țara așa cum a avut Pokémon Go în ultimele două săptămâni. Nintendo, compania mamă care deține Pokémon, are le-a văzut stocul dublu de când jocul a fost lansat pe 5 iulie. Pachete de fani entuziaști jefuit Central Park pentru a încerca să prinzi un creator rar. Și oamenii își fac tatuaje cu Pokémonul lor preferat pentru a alimenta febra. Desigur, ultima parte nu este't nou, tatuator Alicia Thomas a ajutat oamenii permanent "captură" Pokémonul lor preferat de aproape ultimii doi ani.

Thomas a făcut din acesta un proiect special pentru a încerca să-și tatueze fiecare dintre cei 151 Pokémon și ea vede în sfârșit sfârșitul tunelului. Thomas a tatuat deja 138 de Pokémon diferiți, ceea ce înseamnă că mai sunt doar 13. Dar asta'Zgârie doar suprafața câte tatuaje Pokémon a făcut. "Am făcut o mulțime de Pokémon în diferite stiluri – acuarelă, linie geometrică și dotwork etc..," Explică Thomas. "Unii oameni sunt atât de dedicați anumitor Pokémon încât am vrut să evit duplicarea oricărui, așa că eu'Am încercat să le completez în diferite stiluri pentru a ține pasul cu proiectul meu, să rămân fidel proiectului fără a dubla niciunul și totuși au clienții să simtă că se pot implica și să obțină un Pokémon pe care ar putea să-l dorească asupra celor rămași și au nu a fost eliminat de pe listă."

Am vorbit cu Thomas despre proiectul ei, despre cum intenționează să sărbătorească când o va face'S-a terminat și fenomenul care este Pokémon Go. Consultați galeria de mai jos pentru a vedea unele dintre cele mai bune tatuaje ale sale Pokémon.

Cernelit: Pentru cei care nu'Nu știți deja despre asta, vă rugăm să ne spuneți puțin despre proiectul de tatuaje Pokémon pe care l-ați făcut. Cand a inceput? Care a fost primul pe care l-ai tatuat? De unde a venit ideea?

Alicia Thomas: Proiectul a început cu aproape doi ani în urmă, în august. Am început-o în timp ce glumeam cu unul dintre prietenii mei buni de la facultate, în timp ce ne aminteam de copilăriile noastre. Am vorbit despre Pokémon și despre felul în care copilăria noastră se învârtea în jurul lui și ne-am trezit glumind despre ideea că eu îl tatuez pe tot Pokémon. Odată ce am încetat să râdem, ne-am uitat unul la celălalt și am realizat că ar trebui să încerc asta. Doi ani mai târziu, iată-mă. Eu'Mi-am pierdut urmele acum, dar îmi amintesc de primele trei: prima a fost Scyther, apoi Bulbasaur (care a fost "prins" de prietenul meu de la facultate care m-a ajutat să decid asupra acestui efort distractiv), apoi Haunter.

Pikachu!

Pikachu!

Care sunt unele dintre cele pe care încă nu le-ați cernelit? De ce crezi că acești luptători au adăpost'Nu am fost încă obținut?

Unele care nu au fost excluse din listă sunt Paras și forma sa evoluată, Tentacool și forma sa evoluată, Grimer, Doduo și forma sa evoluată.

A existat o explozie de oameni care doresc să-și facă tatuaje Pokémon de când a fost lansat Pokémon Go?

Am observat cu siguranță un aflux de e-mailuri de când a apărut Pokémon Go, dar sincer, în general primesc e-mailuri cu privire la proiect în fiecare zi. În acest moment al proiectului, primesc de obicei e-mailuri entuziasmate și, odată ce trimit peste lista rămasă, oamenii pot'Nu vă angajați într-unul dintre ultimii 13 luptători. Dar acum, când a fost lansat acest joc, am constatat că câteva dintre persoanele care au ajuns până târziu în general vor doar să ajute cu proiectul și să ia un Pokémon pentru binele mai mare, nefiind neapărat grijă de care au rămas.

Ați văzut că era o fată aici, în New York, care își vindea expertiza Pokémon peste Cragislist?

Am văzut articolul. De fapt, domnișoara prezentată în acest articol are unul dintre tatuajele mele Pokémon … A ajutat la proiect și "prins" Golbat.

Ai intrat în Pokémon Go?

Eu'Am jucat un pic Pokémon Go, trebuie să mărturisesc că sunt, în general, un artist destul de rezervat și mă găsesc cu o listă de așteptare până în noiembrie. Acestea fiind spuse, în general sunt rezervat solid între orele 10:00 și 20:00, cu consultări și programări. Acesta este un joc care vă cere cu siguranță să vă plimbați foarte mult și, din păcate, pur și simplu nu'Nu am timp în programul meu să fac asta. Încerc să ieșesc între întâlniri și să mă plimb de câteva ori prin bloc, ceea ce mă face să fiu puțin gelos că nu'Nu aveți mai mult timp să vă angajați în Pokémon Go. Aceasta'Este un joc grozav cu mult potențial și cu siguranță a avut un impact uriaș într-o perioadă foarte scurtă de timp!

Tangela!

Tangela!

Aveți propriile tatuaje Pokémon? Plănuiești să obții ceva?

Eu nu'Eu nu am tatuaje Pokémon. M-am angajat să-mi fac un tatuaj Bulbasaur de la un coleg de artist odată ce mi-am finalizat misiunea. Simt că trebuie să-mi câștig tatuajul și să îl port ca o insignă de onoare când ajung la sfârșitul efortului meu. Deocamdată m-am mulțumit cu o minge mică, pe care o am în degetul mare stâng.

Odată ce ați terminat acest proiect, aveți planuri de a face orice alt tip de proiect de tatuaj nebun?

Eu'Încerc constant să încerc noi proiecte și obiective. Sunt absolut un artist vizual orientat spre obiective, pe care l-am realizat de-a lungul tuturor eforturilor mele artistice, chiar înainte de a deveni tatuator. Jurassic Park este filmul meu preferat din toate timpurile și am un citat din filmul tatuat pe pieptul meu pentru a demonstra acest lucru. Chiar cred că următorul meu proiect, care este pe o scară mai mare, va trebui să se învârtă în jurul acestuia. Acolo'Este ceva cu adevărat minunat în a păstra astfel de amintiri – lucruri precum Jurassic Park și Pokémon care nu mi-au adus decât fericire pură.

HorseaEvee și VaporeonShellderPsyduckKabutopDisponibil la INKEDSHOP.COM: FemeiKangaskhanNoua coziPoliwrathDugtrioBulbasaurCLICK AICI pentru a vedea mashup-ul perfect Pokémon și Pin-Up.WeepinbellWartortleNidoranSeelpahar de craniumagazin de cerneală

Horsea