Tatuajul celui mai mare Bond din toate, Sean Connery, cernelit de London Reese.

Tatuajul celui mai mare Bond din toate, Sean Connery, cernelit de London Reese.

Aveți inspirații pentru a deveni o versiune reală a lui James Bond? Ei bine, sperăm că nu'Nu aveți tatuaje vizibile sau visele voastre de a curta femeile și de a bea martini pe Riviera, în timp ce protejați Marea Britanie, va fi distrus înainte de a vă pune cureaua pe ceasul dvs. de fotografiere cu fascicul laser standard.. MI5, echivalentul britanic cu CIA, caută să angajeze niște agenți noi, cu niște cerințe destul de stricte în ceea ce privește aspectul.

"Orice caracteristică distinctivă, cum ar fi tatuaje pe față, gât sau antebrațe, te-ar face mai ușor de recunoscut pentru cineva care este supravegheat și, prin urmare, te-ar face inadecvat pentru acest rol," au citit restricțiile postate pe site-ul MI5 pentru ocuparea forței de muncă.

Dacă sunteți dispus să efectuați unele lucrări cu laser sau să vă limitați tatuajele la trunchi, s-ar putea să nu aveți noroc; candidații bărbați trebuie să aibă 6 ani'1" sau sub, candidatele de sex feminin pot'să nu fie mai înalt de 5'8". Ce este interesant de la o persoană tatuată'Punctul de vedere este că formularea postului arată foarte clar că încearcă să găsească un grup divers de oameni care să ocupe postul de supraveghere, deci dacă căutați puțină diversitate ce'greșești când o persoană are unul sau două tatuaje? Acolo'Este o mare diferență între a încerca să fii agent de dormit în Coreea de Nord, în timp ce ai tatuaje articulare care spun "Anglia!" și așezat într-o dubă observând pe cineva în centrul Londrei cu un tatuaj de trandafir mic pe antebraț.

Aceasta'Este, de asemenea, distractiv să observăm că singura persoană care joacă James Bond care ar îndeplini aceste cerințe este Daniel Craig și chiar el are un tatuaj pe umăr. Cel mai faimos dintre toate obligațiunile, Sean Connery, ar fi fost exclus pentru. Connery este prea înalt și are, de asemenea, mai multe tatuaje, inclusiv unul care spune "Scoția pentru totdeauna."

Lecția de aici este că ar trebui să inspirați să jucați James Bond în filme, fiind un agent MI5 real sună destul de plictisitor.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: bărbați

Disponibil la INKEDSHOP.COM: bărbați's "Ora 13" Tee de Skygraphx