Galeria urmărește textul

Având în vedere proliferarea artiștilor de tatuaje din Statele Unite și libertatea de care se bucură să-și desfășoare ambarcațiunile'Este ușor de uitat că în alte țări tatuatorii nu sunt'e atât de norocos. Un exemplu oarecum surprinzător în acest sens este în Coreea de Sud. În ciuda faptului că guvernul este văzut ca o țară progresistă în multe privințe'Opiniile despre tatuaje sunt semnificativ în spatele vremurilor. Realizarea unui tatuaj este considerată o procedură medicală în Coreea de Sud, prin urmare, singurele persoane care pot face acest lucru în mod legal sunt medici autorizați. Și așa cum ați presupune că nu sunt'T naiba de mulți medici care au luat timp între operații pentru a face tatuaje.

După cum ne-a învățat propria noastră istorie a tatuajelor, oamenii vor face tatuaje indiferent dacă sunt sau nu ilegale, dar legalizarea și reglementarea permit industria să prospere. În Coreea de Sud, statutul juridic al tatuajului este deosebit de îngrijorător, deoarece consideră că tatuajul este o procedură medicală. Astfel, atunci când un tatuator este surprins dând cuiva cerneală, nu este o simplă încălcare a codului de sănătate – este considerată neadecvată medicală, cu o pedeapsă care poate include închisoarea.

Există o mișcare pentru legalizarea tatuajelor în Coreea de Sud, fiind condusă de Asociația artiștilor din Coreea (KTAA), dar vor avea nevoie de ajutorul tău. În timp ce guvernul a luat măsuri pentru legalizarea tatuajelor, Asociația Medicală din Coreea a luptat împotriva schimbării. Pentru a convinge Asociația Medicală Coreeană să-și reconsidere poziția, organizația caută să primească scrisori de la profesioniștii din domeniul medical din întreaga lume, explicând că medicii nu'Tatuajul, precum și importanța reglementării artiștilor, astfel încât tatuajele să poată fi realizate într-un mod sănătos. Scrisorile vor fi prezentate Ministerului Sănătății, organizația care va fi în cele din urmă responsabilă pentru reglementarea unei noi industrii legale a tatuajelor și îi va ajuta să ia decizia cu privire la legalizare.

Mai jos veți găsi o scrisoare a vicepreședintelui KTAA explicând exact de ce au nevoie. Dacă puteți ajuta vă rugăm să contactați ChelseaVotel și ea te va conduce în direcția cea bună. În galeria de mai jos puteți vedea unele lucrări fantastice realizate de artiștii care operează în prezent în Coreea de Sud. Scrisorile tale îi pot ajuta să se tatueze fără teamă.

Iată un mesaj tradus din partea vicepreședintelui Asociației Artistilor din Coreea și a cererii sale de ajutor.

Dragi doctori din străinătate,

Bună ziua, acesta este Jeong-Won Choi, vicepreședintele Asociației Korea Tattoo Artists (KTAA). De mulți ani în Coreea de Sud, mulți tatuatori au fost forțați să fie criminali, deoarece guvernul coreean consideră că executarea tatuării este o practică medicală, care implică cazuri de condamnare reală la închisoare. Poate fi singura țară care face criminaliști tatuatori.

KTAA se confruntă acum cu guvernul în ceea ce privește legalizarea Legii tatuajului. Deși multe organizații guvernamentale, inclusiv Ministerul Sănătății, admit specialitatea artei în tatuare și susțin legalizarea acesteia, Asociația Medicală Coreeană este puternic împotriva noastră. De fapt, este cunoscut faptul că medicii nu pot executa performanța unei arte, care este tatuarea, în timp ce medicii din Coreea susțin că este încă un tratament medical..

Respectăm medicii și efortul lor dedicat dezvoltării abilităților medicale. Cu toate acestea, tatuajul este pentru cei instruiți corespunzător, meseria și datoria noastră a tatuatorilor. În cadrul practicii „ilegale” a tatuajelor, situația s-a agravat mai mult fără supravegherea guvernului și reglementările corespunzătoare. Doar o înrăutățește.

Vă rog, vă pot cere părerile conștiincioase și comentarii cu privire la această chestiune? Pot să vă cer ajutorul? Toate comentariile vor fi prezentate Ministerului Sănătății din Coreea și ne vor sprijini în fața Asociației Medicale din Coreea. Chiar avem nevoie de ajutorul tău!!

P. S. Va fi apreciat dacă menționați licența medicală, spitalele care practică și contactele în scrisoare.

Cu sinceritate,

Jung-Won Choi

Scrisorile care susțin cauza pot fi trimis aici Mulțumiri.

Coreea1Coreea2Coreea3Coreea4BărbațiCoreea5Coreea6Coreea7Coreea8Disponibil la INKEDSHOP.COM: FemeiReducerea magazinului cu cerneală