Dacă și când voi deveni președinte al țării noastre frumoase, primul meu lucru va fi să relaxez toate reglementările referitoare la tatuaje în armată, dar în aceeași după-amiază adopt două noi sărbători naționale: a doua zi după Super Bowl va deveni „Vince Ziua Lombardi adusă de Advil ”(da, voi vinde sponsorizarea corporativă și voi șterge deficitul), iar prima zi a turneului NCAA va fi Kars 4 Copii Ziua Valvano. Într-adevăr, nu există 24 de ore mai bune în sport decât tipul de nebunie din martie. Rezerva ta este încă intactă, ești optimist în ceea ce privește alegerile tale, iar mingea rulează toată ziua. Nu se lucrează. Potrivit unui sursă care ar fi putut face acest număr dar nu am timpul și resursele necesare pentru a verifica, salariile de 1,9 miliarde de dolari sunt pierdute de angajatori în timpul Nebuniei din martie.

Ar trebui să te întinzi întotdeauna înainte de a alerga, așa că am urmărit turneele conferinței, astfel încât să nu-mi șoc sistemul vin joi. Ca absolvenți ai Seton Hall, interesul meu se află ferm în Marele Est (am ieșit din pierderea lor de 22 de puncte pentru a încheia un sezon crud). Aseară, Butler l-a jucat pe Creighton, Lou Carnesecca ar fi rotit ca un salt perfect în mormânt, dacă cineva i-ar spune că Butler și Creighton se află în Marele Est. Oh, stai, Louie este încă cu noi. Vorbesc pentru el și spun că este nemulțumit că o echipă din Omaha, Nebraska, a jucat aseară la MSG și mai departe de geografie, suntem dezgustați că au purtat aceste uniforme plictisitoare când aveau atât de multe panache acum 35 de ani. Dacă vom lua Creighton, cel puțin dă-ne Baby Blue Jays. Da, sunt bătrân – plătesc facturi prin poștă și nu cred că va exista vreodată o echipă de baschet mai bună decât prima Dream Team – dar tânjesc când punctele de stil nu au nimic de-a face cu cine ar putea face cel mai bine „Dougie” după ce au făcut o întindere. Este „Dougie” încă un lucru? Sunt foarte bătrân. Dar nu prea bătrân pentru a ne aminti când pantalonii scurți de baschet de la facultate erau culmea răcoării.

SHORTS-ALL-THE-SHORTS

Gândiți-vă când LJ și Rebelii au fost Runnin ’cu om mustață pe coapse, Mateen Cleaves, în Tuns grec, trecând peste băieții lui Gators și Valvano tundându-i pe Michael și Phi Slamma Jamma în pantaloni scurți pe care scria “AMBALAJ."

Băieții care s-au gândit la acele și mai multe echipe din epoca în care Orangemen și Redmen existau încă sunt fondatorii Retro College Cuts. Aceștia sunt „dedicați cu pasiune să aducă pe piață îmbrăcăminte de baschet universitară de înaltă calitate, unică, pe piață și sunt mândri să ofere primii pantaloni scurți de jocuri retro din industrie”, spun fondatorii. „Fiind singurul brand dedicat cu adevărat îmbrăcămintei de baschet de colegiu de epocă, ne propunem să fim antropologi culturali, aducându-vă artefactele marilor echipe din trecut, în timp ce respirați din nou viața în ele. Așteptăm cu nerăbdare să vă împărtășim pasiunea noastră pentru joc și sperăm să vă bucurați de niște amintiri minunate, precum și de un produs minunat ori de câte ori purtați marca Retro College Cuts. ”

Sună drogat, nu? Chiar și mai cool, oferă o reducere de 10% special pentru cititoarele Inked, tot ce trebuie să faceți este să utilizați codul de reducere: Cerneală10

Nu dormi pe copping Pantaloni scurți URI Rams ’98, reducerea este bună până la 31.03.2015.