Noi'Suntem obișnuiți să vedem tatuatorii rupând limitele în fiecare zi, dar nici măcar nu ne-am gândit niciodată să facă saltul pe care l-au făcut acești 10 artiști. Poate că am fost prea descurcați pentru a lua în considerare potențialul tatuajului la porcine, dar am fost cu adevărat uimiți de rezultate.

Peter Garritano, un fotograf stabilit în Brooklyn, a recrutat tatuatori din zona New York și le-a dat fiecăruia câte un porc'Capul lui de tatuat. Pielea porcului este foarte asemănătoare cu pielea umană și în zilele dinaintea lansării Pound of Flesh pe piață nu era neobișnuit ca artiștii viitori să practice pe porci. După ce a obținut capetele de la măcelarul său local, Garritano le-a înmânat artiștilor și i-a lăsat să facă tot ceea ce doreau inimile lor creative.

"Cu siguranță a existat un pic de scârțâitură la început, dar cultura tatuajelor tinde să se intersecteze cu lumea ciudățeniei și a bizarului, așa că nu era'E prea greu să găsești oameni care să-și tatueze capul fără trup," A spus Garritano Huffington Post. "Nimeni cu care am vorbit nu a făcut vreodată așa ceva, așa că a existat o intrigă și în noutatea acestuia."

Aceasta'E interesant să vezi direcția în care au mers artiștii cu proiectul. Unii, cum ar fi Kenny K-Bar, au ales să utilizeze întregul cap pentru a crea o imagine care să vă sperie șosetele. În timp ce alții, precum Anderson Luna, au folosit un design mic și delicat pentru a oferi capului un aspect nobil. Am fost foarte încântați să vedem cel puțin doi artiști care glumesc "Hog Heaven" cu un vârf suplimentar al pălăriei lui Sue Jeiven pentru utilizarea ei de jocuri de cuvinte.

Puteți vedea toate capetele în galeria de mai jos.

Ryan RoiSue JeivenRonen BichachoJon JonDisponibil la INKEDSHOP.COM: FemeiKenny K-BarMehai BakatyJohn ReardonDisponibil la INKEDSHOP.COM: FemeiAnderson LunaTerry TappJim WhiteDisponibil la INKEDSHOP.COM:Reducerea magazinului cu cerneală

Ryan Roi