Tatuajele ei îi dezvăluie pe toate?

Un contingent de „cercetători independenți” (orice ar însemna asta) din Statele Unite au efectuat un studiu în care au intervievat grupuri de persoane tatuate (bărbați și femei) și le-au pus o serie de întrebări personale despre cerneala și viața lor sexuală.

Întrebările au acoperit subiecte precum: „Ce stil de tatuaj crezi că reflectă cel mai bine personalitatea ta?” Obligatoriu. „Care a fost primul tău tatuaj?” și „Care este tatuajul tău preferat?”

În ceea ce privește sexul, întrebările au fost, de asemenea, standardul: dacă au simțit că sunt agresorul sau supusul, poziția (pozițiile) preferată (e), fanteziile etc..

Informațiile au fost readuse de pe teren (baruri și cluburi de noapte locale) unde au fost catalogate, revizuite și comparate. Rezultatele sunt cel puțin interesante. Și iată-le!

fe89027067a46c1d19270f493358a4ec

Fotografie prin inkedmag

Vedeți dacă sunteți de acord!

Fotografie prin ismygirl Pregătește-te pentru o alintare înainte și după relații sexuale. Cu toate acestea, nu vă faceți griji că nu toate sunt îmbrățișate, șoptind la ureche și vă privesc cu drag cu ochii, această fată face să trăiască așa cum ar trebui să fie și vă va duce la vârfurile voastre sexuale ... și apoi, în timp ce vă strecurați într-o starea de euforie epuizată va începe să se aline. Nu sună prea rău acum, nu-i așa?Fotografie prin ismygirl Aceste fete sunt caii negri ai colecționarilor de tatuaje. Sigur, par dulci și inocenți, dar pe măsură ce cade noaptea și luminile se estompează, alter ego-ul lor apare. Pregătește-te pentru o noapte sălbatică în pat.Aceeași grijă, gândire și atenție la detalii care au intrat în planificarea și executarea unui tatuaj realist este ceea ce aduce ea în viața sa sexuală. Nu vă mirați dacă camera este plină de lumânări parfumate, cearșafuri de mătase, muzică romantică și poate chiar o cadă de baie plină cu petale de trandafir.Fotografie prin ismygirl Aceste femei adoră să fie vedeta - indiferent dacă este în club, la PTA. întâlnire și în dormitor. Nu vă mirați dacă există o mulțime de cowgirl inversă (ea deasupra cu spatele la tine) în care se poate vedea în oglindă. Nu este la fel de multă vanitate pe cât este iubirea de sine. Fetele astea sunt fierbinți și cu siguranță nu o batem!Fotografie prin pixabay Bine, aici intrați pe tărâmul adevăratului boem. Fiți gata să faceți sex într-o mică poienă pe care o întâlniți în timp ce vă târăște să căutați ciuperci comestibile și apoi faceți-o din nou mai târziu în cursul zilei (fără să fi făcut duș) în micul ei apartament din Brooklyn, în timp ce colegul ei de sex masculin se rostogolește o articulație la cinci metri distanță de voi doi.Fotografie prin ismygirl Aceste femei sunt bazate pe valori ale școlii vechi, totuși au o latură sexuală aventuroasă - nu sunt nesăbuite, și sunt dispuse să își asume riscuri calculate în dormitor. C & apos; mon, trebuie să-ți spun asta? Vor încerca anal!Fotografie prin inkedmag Știi că va fi o noapte sălbatică! Nimic nu este în afara limitelor dacă înseamnă că există o oportunitate pentru un sex bun și curat. Cu toate acestea, în ciuda lipsei aparente de romantism, aceste femei sunt foarte îngrijitoare și îngrijitoare ... ei bine, după ce te-au dezlegat.Fotografie prin pixabay Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că acestui grup îi place să țină totul la locul său și sub control și care include și în dormitor. Nu vă mirați dacă începe să sune

Neo-tradițional

Fotografie prin ismygirl

Pregătește-te pentru o alintare înainte și după ce ai făcut sex. Cu toate acestea, don'Nu-ți face griji că nu toate îmbrățișează, șoptesc la ureche și te privesc cu drag cu ochii, această fată face să trăiască așa cum ar trebui să fie și te va duce la vârfurile tale sexuale … și apoi, în timp ce te strecori într-o stare de euforie epuizată. va începe să se aline. Nu'Sună prea rău acum, nu-i așa??