Weekendul care urmează pare un moment bun pentru a-ți face un tatuaj. Chicago's Tatuajul Marilor Lacuri va organiza al doilea lor Walk Up Classic anual, un eveniment de două zile, cu 22 de artiști din toată lumea bună din S.U.A..

Citiți mai multe despre acest eveniment minunat răsfoiți prezentarea de mai jos.

Foto: Tatuajul Marilor Lacuri / Instagram

Foto: Tatuajul Marilor Lacuri / Instagram

Foto: Tatuajul Marilor Lacuri De la 11 a.m. până la 7 p.m. sâmbătă, 18 martie și duminică 19 martie, oamenii care doresc să se tatueze vor putea intra în Tatuajul Great Lakes - situat la 1148 W. Grand Ave. Chicago, IL 60642 - și selectează modele, care vor fi tatuate pe ele în aceeași zi de către unii dintre cei mai bolnavi slingers de cerneală din întreaga națiune. Unii dintre artiștii care vor participa includ Mike Rubendall, Dan Smith, Brad Fink, Beau Brady, Chip Douglas, Nikki Lugo, Robert Ryan, precum și Nick Colella, Mike Dalton, Mario Desa, Erik Gillespie, Kevin Leary, GLT Mile Maniaci, Matt „Beatdown” Ziolko și mulți alți artiști talentați.Artiștii tatuatori la locul de muncă în cursul Walk Up Classic de anul trecut. Foto: Tatuajul Marilor Lacuri / InstagramFoto: Tatuajul Marilor Lacuri / InstagramFoto: Tatuajele Great Lakes Designurile pe care tatuatorii le vor cerneli clienților vor proveni din fișe flash create special pentru eveniment de către artiști, precum și din design-uri care au făcut parte din primul Walk Up Classic și, de asemenea, din colecția vastă de GLT blițul pus pe pereții lor. Cu toate acestea, artiștii vor fi disponibili pe baza principiului primul venit, primul servit, așa că ajungeți devreme, astfel încât să nu fiți lăsați în frig.Imagine de la prima petrecere de deschidere Walk Up Classic anul trecut. Foto: Great Lakes Tattoo / InstagramGLT va găzdui, de asemenea, o petrecere de deschidere în ajunul evenimentului (vineri, 17 martie, de la 19:00 la 22:00), unde clienții vor putea previzualiza proiectele flash care vor fi disponibile în timpul Walk Up Classic . În acest fel, veți avea în vedere designul dvs. când veți ajunge a doua zi pentru a fi tatuat.Foto: Tatuajul Great Lakes / Instagram Anul trecut, artiștii au reușit să realizeze peste 200 de tatuaje în două zile - o ispravă pe care doresc să o depășească anul acesta. Deci, din nou, asigurați-vă că ajungeți devreme acolo!

Fotografie: Tatuajul Marilor Lacuri

De la 11 a.m. la 7 p.m. sâmbătă, 18 martie și duminică 19 martie, oamenii care doresc să se tatueze vor putea intra în Tatuajul Great Lakes – situat la 1148 W. Grand Ave. Chicago, IL 60642 – și selectează modele, care vor fi tatuate pe ele în aceeași zi de către unii dintre cei mai bolnavi slingers de cerneală din întreaga națiune. Unii dintre artiștii care vor participa includ Mike Rubendall, Dan Smith, Brad Fink, Beau Brady, Chip Douglas, Nikki Lugo, Robert Ryan, precum și Nick Colella, Mike Dalton, Mario Desa, Erik Gillespie, Kevin Leary, GLT Mile Maniaci, Matt „Beatdown” Ziolko și mulți alți artiști talentați.