Galeria foto urmărește textul

Cine ar fi știut că Chris Brown era un astfel de fan al artelor plastice? Artistul hip-hop a făcut o vizită la Ink Studio Tattoos din New York pentru a-și avea un portret al lui Venus de Milo tatuat pe ceafă.

Tatuajul este pe spatele lui Brown'Cu capul, aproape că parcă statuia clasică ar fi privit și se uită la cântăreață's-a întors. Fanii au aflat despre tatuaj când Brown a postat o poză pe Instagram. Trebuiau să fie Johnny la fața locului pentru a surprinde fotografia, însă Brown a șters rapid postarea, potrivit Oglinda.

Noi'nu sunteți sigur de ce Brown a ales să elimine imaginea atât de repede. Poate că nu a făcut-o'Nu vreau să iasă la iveală că și-a făcut un tatuaj la cap, sau poate că nu't 100% mulțumit de muncă. Oricare ar fi Brown'Motivul pentru care ați eliminat postarea, Regele Rico, tatuatorul care a cernelit piesa nu era'la fel de timid. Încă are poze cu tatuajul pe Instagram.

Se crede că Venus de Milo, care se găsește în Luvru, a fost sculptată în 130 și 100 î.Hr. și o înfățișează pe zeița Afrodita. Este probabil cea mai faimoasă statuie care a supraviețuit din Grecia antică. În timp ce istoricii nu sunt siguri de cine a sculptat exact capodopera – dacă și-au semnat opera, semnătura a fost pierdută pentru istorie – Alexandros din Antiohia este considerat artistul responsabil.

Maro'Semnul către clasic poate fi văzut ca o abatere de la majoritatea lucrărilor sale – cranii, trandafiri, un avion de luptă – care pare a fi mai concentrat pe subiecte moderne. În galeria de mai jos puteți arunca o privire asupra lui Brown'noul tatuaj, precum și unele dintre celelalte ale sale.

Cel mai nou tatuaj maro.Captură de ecran 25-08-2015 la 2.54.06 PMCaptură de ecran 25-08-2015 la 2.55.49 PMDisponibil la INKEDSHOP.COM: FemeiCaptură de ecran 25-08-2015 la 2.56.42 PMCaptură de ecran 25-08-2015 la 2.55.15 PMCaptură de ecran 25-08-2015 la 2.54.23 PMDisponibil la INKEDSHOP.COM:Reducerea magazinului cu cerneală

Maro'Cel mai nou tatuaj.