Nu toate filmele vor fi blockbuster-uri acceptate pe scară largă, în schimb unele vor menține un statut clasic de film cult ani de zile, dacă nu chiar zeci de ani, după lansarea inițială în teatru. Unul dintre cele mai iubite filme de cult este The Crow, inspirat din seria de benzi desenate cu același nume.

The Crow, care a marcat ultimul film al lui Brandon Lee datorită morții sale tragice, este unul dintre cele mai memorabile filme vizuale din 'Anii ’90. Atât de mult încât nu ar trebui să fie o surpriză faptul că un tatuaj inspirat din film ar fi, de asemenea, la fel de fascinant din punct de vedere vizual.

Verificați acest portret incredibil de culoare al iconarului tatuator Nikko Hurtado. Luată direct de la Lee'Performanța finală, acest tatuaj uimitor îl înfățișează pe Lee ca film'Personajul principal The Crow, alcătuit în întregime cu acea semnătură zâmbitoare semi-sinistră a personajului'fata lui.

Ca întotdeauna, Hurtado oferă o imagine incredibil de realistă, cu saturație de culoare impecabilă, umbrire superbă și o înfățișare recunoscută instantaneu. Una dintre părțile noastre preferate ale acestui tatuaj este sclipirea adăugată la The Crow'ochiul. Fără a fi prea campion, acest punct culminant simplu adaugă o mulțime de profunzime emoțională la ceea ce s-ar fi putut transforma într-o expresie foarte goală. Garantăm că purtătorul acestui tatuaj este dincolo de impresionat de această piesă, la fel cum suntem și noi!

Pentru mai multe tatuaje uimitoare de Nikko Hurtado, consultați câteva dintre portretele noastre preferate din portofoliul său chiar aici.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei's "Cerneală" Hanorac termic de InkAddict