Puteți adăuga cerneală nouă la numeroasele schimbări recente din viața lui Cody Simpson. Luna trecută, vedeta pop australiană în vârstă de 18 ani a fost eliminată din „Dancing with the Stars” de la ABC în săptămâna a cincea a competiției și chiar săptămâna trecută el și prietena lui supermodelă Gigi Hadid au anunțat că s-au despărțit pentru a se concentra asupra lor. cariere respective.

Pe 23 iunie, fostul artist Atlantic Records va lansa un nou album, Free, dar de data aceasta ca artist independent pe propriul său label, Coast House. Mulți dintre noi probabil avem povești despre acel tatuaj spontan pe care l-am făcut în timp ce viața se agita. Ați putea specula că Simpson a făcut asta, dar explicația sa asupra designului arată că a fost destul de gândită.

Împreună, cercul și liniile de sub el, tatuate pe antebrațul stâng, alcătuiesc designul pe care l-a folosit ca logo personal și sigla pentru Coast House. Titlul de sub tatuajul său de pe Instagram spune: „#coasthouse echilibrul tuturor lucrurilor naturale”. Cercul reprezintă soarele, linia ondulată reprezintă apa și cele trei linii drepte reprezintă pământul.

cody_simpson1Disponibil acum la INKEDSHOP.COM: Unisex

Disponibil acum la INKEDSHOP.COM: Unisex "Don't Cunoașteți îngrijirea gogoșilor" Tee