Azi'Craniul zilei este această colaborare minunată între tatuaje Aaron Springs și Dannii G! Springs este cunoscut mai ales pentru munca sa strălucitoare și frumoasă realizată la New School Tatuaj Pumnal Roșu în Texas. Dannii G, situat și în Texas, lucrează din Percepție Fine Body Art cu un stil mai axat pe estetica clasică tradițională americană.

Pentru această colaborare nebună de tatuaje, vom vedea ce este mai bun atât din Springs, cât și din Dannii G.'lumile s. Începând cu cei doi trandafiri prezentați, este clar să vedem că cel din dreapta susține mai multe dintre tehnicile de umbrire utilizate în tatuajul New School, deoarece prezintă mult mai multă adâncime decât trandafirul stâng de inspirație tradițională, care a pus un accent mai mare pe contururi îndrăznețe și utilizarea negru solid. Aceeași dinamică este apoi adusă în craniul propriu-zis.

Aproape ca o plapumă moale, acest craniu se îmbină prin topirea ambelor Springs și Dannii G.'stiluri împreună. Fălcile se estompează de la o piesă tradițională plată la un stil New School puternic evidențiat. Jumătatea superioară a craniului este puțin mai evidentă, deoarece există o cusătură sau o linie care descrie comutatorul de stil. De data aceasta, totuși, partea stângă a piesei este cea mai nouă Școală și partea dreaptă este cea mai tradițională, reflectând astfel stiluri opuse pentru a completa trandafirii lor respectivi.

Pentru mai multe tatuaje incredibile ale craniului, consultați câteva dintre alegerile noastre de top chiar aici. Și dacă tu'Vă gândiți să faceți lucrări de către doi artiști simultan, consultați sfaturile noastre pentru a căuta o colaborare de tatuaj chiar aici!

Disponibil la INKEDSHOP.COM:

Disponibil la INKEDSHOP.COM: "Craniu de zahăr" Lingură de ceai din oțel inoxidabil