Cu o poreclă de genul "Teroarea tatuată" nu ai vrea'Bănuiesc că Johnny Cisneros a fost de fapt un tip amabil, aproape blând. Cisneros s-a așezat alături de SullenTV pentru a discuta despre colecția sa de tatuaje, iar în videoclip luptătorul profesionist MMA, cunoscut pentru că a dat lovituri infernale în ring, are o latură sensibilă și un ochi acut pentru artă.

Cisneros colectează tatuaje de la vârsta de 16 ani, chiar dacă la vremea respectivă habar nu avea că colecția sa va crește în măsura în care a crescut-o. O temă care a rămas constantă prin colecționarea sa este semnificația din spatele cernelii – toate tatuajele sale se combină pentru a spune povestea vieții sale și a moștenirii sale.

O mare parte din munca sa a fost făcută de Big Gus, care se întâmplă să fie și fratele său, așa că noi'Ghicind din nou asta înseamnă că nu este'E prea greu pentru a te potrivi pentru o sesiune. Din nou, când ne gândim la lucrurile oribile pe care ni le-au făcut frații noștri, Cisneros dă dovadă de multă încredere. Cisneros tinde să obțină majoritatea muncii sale de prieteni sau cel puțin de oameni care au fost recomandați de unii dintre prietenii săi, știind că artiștii îi oferă o legătură mai profundă cu arta sa.

Aflați mai multe despre Cisneros și colecția sa în videoclipul de mai jos.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei's "Craniul buzelor" Tricou Burnout de Lethal Angel