De unde au venit?

Două păpuși înfiorătoare, în mărime naturală (ei bine, dacă în mărime naturală înseamnă capete uriașe), păpușile din epoca victoriană i-au speriat pe londonezi cu câteva luni în urmă. Aceste două adorabile dragi de paloare mortală fuseseră văzute pe străzi împingând un cărucior din epoca anilor 1900 și călătorind mai frecvent pe extinsul sistem de metrou (metrou) din Londra.

Amintește foarte mult de modul în care oamenii îi percep pe newyorkezi, londonezii au luat cu pași repezi prezența acestui duo înfiorător și, deși perechea a primit o a doua privire, majoritatea oamenilor au plecat în drum sau au stat liniștiți lângă ei în tren, ca și când ar fi fost doar un altul zi în marele oraș.

Deci, cine erau aceste două „păpuși vii”?

primul panou

 Fotografie prin Thorpepark

Îndrăznește să afli?

Fotografie prin Thorpepark Păpușile au fost văzute așteptând trenul în stația Charing Cross.Fotografie prin Thorpepark Urcați pe scara rulantă cu aceste două!Fotografie prin Thorpepark O femeie oferă gemenilor „aspectul”.Fotografie prin Thorpepark Gemenii stau în liniște și așteaptă oprirea lor.Fotografie prin youtube Două gemeni misterioși care seamănă cu personajele din Miss Peregrine’s Home pentru copii deosebiți au fost observați în jurul metroului londonez.Fotografie prin YouTube Oamenii se feresc în mod înțeles de pereche.Foto prin Thorpepark Gemenii victorieni au făcut parte dintr-o acțiune publicitară pentru a marca lansarea primei parcuri tematice psihologice din lume, creată de Derren Brown. După cum ați presupus ... Ceilalți gemeni urmau să promoveze filmul lui Tim Burton Miss Peregrine's Home for Peculiar Children.

Următoarea oprire … La naiba!

Fotografie prin Thorpepark

Păpușile au fost văzute așteptând trenul în stația Charing Cross.

Trailer Ghost Train!