GALERIA JACQUI ȘI CURL'S TATUAJE SUS DUPĂ TEXT

Cu toții am auzit acea clișeu de poveste de dragoste de un milion de ori: femeia divorțează, femeia merge la magazinul de tatuaje pentru a face tatuaje sărbătorind divorțul, femeia se îndrăgostește de tatuatorul ei, femeia și tatuatorul se căsătoresc și continuă să-și acopere trupurile cu cerneală împreună. Wasn't Sandra Bullock în acea?

Pentru Jacqui și Curly Moore, un cuplu britanic din Oxford, povestea este viața lor reală. Cuplul s-a cunoscut în 2003, când Jacqui a intrat în Lionel’s Tattoo Studio din Oxford și i-a cerut lui Curly să-i proiecteze un tatuaj libelulă pentru spate, pentru a simboliza noua ei libertate după divorț. Jacqui și Curly l-au lovit, au ieșit să bea și, bine, știi restul.

Pe măsură ce relația a progresat, a crescut și cerneala de pe corpul lui Jacqui. Avea deja câteva tatuaje înainte de a se întâlni cu Curly, dar acum Jacqui aproape că are întreg corpul acoperit. “Acum am nouăzeci și cinci la sută din corpul meu tatuat”, spune Jacqui într-un interviu cu Oglindă, „Sânii mei, fundul meu și„ alte bucăți ”.”

Cârlionțul este, de asemenea, acoperit din cap până în picioare. „Mi-am tatuat toate zonele genitale”, a spus el în același interviu. “Pare ciudat să ratezi o parte din corpul tău așa.” Jacqui a petrecut 1.300 de ore tatuându-se de Curly. „Este intim să faci cineva un tatuaj”, spune Curly. „Le atingi când desenezi pe corpul lor și asta face lucrurile în mod inconștient, așa că corpul lui Jacqui se simte ca ceva special pe care l-am creat împreună.

Derulați prin imaginile de mai jos pentru a vedea munca lor.

cret5cret2cret6Disponibil la INKEDSHOP.COM: Tirbușonul Zilei Morțilorcret4cret3cret470Reducerea magazinului cu cerneală