Tu'Am un gust bun!

Pentru unii băieți'e un out-and-out "Nu". Ei nu sunt'Nu o faci indiferent de ce aromă i se promite acolo jos. Ei bine, pentru acel grup de bărbați, spunem noi, "Tu nu'nu știu ce ești tu'lipseste." Totuși, tot ceea ce străluceste nu'neapărat are gustul unei gogoși glazurate, așa că noi'Voi fi totul "real aici" chiar acum, (de fapt acolo jos).

Adepții Reddit sunt întotdeauna gata să dea seama la ceea ce fac și nu fac … mai ales când vine vorba de sex. Este întotdeauna o baraj de cuvinte fără cuvinte de onestitate brutală și nu a fost diferit atunci când a fost pusă problema gustului păsării.

Iată câteva dintre "cel mai gustos" răspunsuri.

Fără titlu-1

Fotografie prin mulpix

Bon Appetit Gentlemen!

Fotografie prin pixabayUser „HalfysReddit”.Fotografie prin twitterUser „notonetojudge”.Fotografie prin pixabayUser „Lilcheeks”.Fotografie prin pixabayAnonim.Fotografie prin twitterUser „xartfan”.Fotografie prin pixabayUser „obce”.Fotografie via vivoUser „ahatmadeofshoes12”.Nu este ca și cum aș vrea ceva cu aromă de vagin, dar aroma vaginului este, în general, plăcută pentru mine.Fotografie prin pixabayUser „vorpalblab”.Fotografie prin pixabayUser „cali_dave”.Fotografie prin ytimgUser „bivukaz”.Fotografie prin Universal PicturesAnonymous.