În urmă cu trei săptămâni, regina adolescentului Demi Lovato a făcut știri când a primit un nou tatuaj de trandafir pentru a acoperi buzele care erau tatuate pe încheietura mâinii. Când a postat un Instagram al noului tatuaj, a inclus „#RIPvaginatattoo” în legenda. Ceea ce a fost cel mai probabil o încercare de auto-depreciere ușoară – pentru că, la urma urmei, acel tatuaj de buze arăta un pic ca setul inferior – din păcate a dus la insultarea artistului original de tatuaje, concurentul Ink Master sezonul patru Ashley McMullen ( fost Ashley Bennett).

McMullen a reacționat la Instagram comentând postarea lui Lovato în copertă [vezi capturile de ecran de mai jos], afirmând că Lovato a cerut în mod specific acel tatuaj și nici măcar nu s-a oferit să plătească pentru el. Da, și, potrivit lui McMullen, Lovato „ne-a supărat peste tot pe scaunul nostru de toaletă” și s-a făcut de râs. Unele jab-uri suplimentare au fost aruncate cu „#claimstobesober” și „#drankallthebeer”.

În ceea ce presupun că este evoluția naturală a cărnii de vită social media, a răspuns Lovato Stare de nervozitate într-un tweet exclusiv emoji care include buze, bere, picături de apă, toaletă și alte câteva simboluri. Derulați prin galeria de mai jos pentru a vedea tweet-ul.

În ciuda faptului că McMullen i-a spus lui Lovato într-un alt comentariu că „Vorbind despre gunoi te face să arăți rău, fată”, ea a mai spus: „Îmi voi posta povestea până când îmi voi cere scuze." Apoi s-a plâns că Lovato "niciodată nu mi-a dat niciodată un strigăt după ce m-am ocupat de fundul tău beat. ” Deci, indiferent dacă este vorba despre răbdări mai lungi de la un tatuator care a recunoscut că a tatuat o fată beată sau cod emoji de la o vedetă pop care a luat-o pe drumul cel mare, este posibil ca această dramă să nu se fi încheiat.

Răsfoiți galeria de mai jos pentru a vedea Lovato'Tatuajul și vizionarea dramei se desfășoară.

Iată tatuajul original al buzelor pe care Demi l-a acoperit.Aceasta este noua acoperire de trandafiri care a început toată drama.Ashley McMullen îl cheamă pe Demi în mod public pe Instagram.Disponibil acum pe INKEDSHOP.COM: FemeiMcMullen continuă spunând că va continua să-și spună povestea până când își va cere scuze.Lovato trimite pe Twitter răspunsul ei în emoji.Reducerea magazinului cu cerneală

Iată tatuajul original al buzelor pe care Demi l-a acoperit.