Păpușile sexuale ar putea fi periculoase?

În ultimele câteva decenii, păpușile explozive au obținut un upgrade imens. Nu mai sunt persoanele supuse unor păpuși sexuale cu desene animate, dar pot avea de fapt o experiență realistă și intimă cu un robot avansat. Companiile din întreaga lume concurează pentru a crea cele mai pricepute păpuși sexuale, iar experiența are potențialul de a se potrivi cu afacerea reală. Cu toate acestea, există pericole grave pentru creșterea roboticii sexuale? Poate creșterea tehnologiei de sex cibernetic să conducă la dependența vieții reale? Ei bine, mulți experți susțin că noi'Te îndrepți deja pe acel drum și pe el'Este doar o chestiune de timp înainte ca dependența de robotul sexual să devină mainstream. Aruncați o privire la galeria de mai jos pentru a afla mai multe despre politica robotilor sexuali și împărtășiți părerile dvs. despre acest subiect în secțiunea de comentarii de pe Facebook.

Captură de ecran 17-07-2018 la 9.44.43 AM

Aflați mai multe despre păpușile sexuale

Păpușile sexuale sunt mai populare ca oricând și mulțumesc tehnologiei AI, sunt incredibil de sofisticate.Companii precum Realbotix au creat roboți sexuali care sunt complet automatizați de AI și includ noi caracteristici radicale - cum ar fi camere încălzite și o gamă de trăsături distincte de personalitate.Mulți specialiști s-au lăudat cu privire la beneficiile potențiale ale roboților sexuali, de exemplu, efectul pe care îl poate avea la reducerea răspândirii ITS.Cu toate acestea, există puține dovezi acolo pentru a demonstra beneficiile roboților sexuali. Mulți experți susțin că creșterea roboților sexuali poate fi periculoasă pentru societate - și, în unele cazuri, extrem de captivantă.Dependența sexuală este o problemă reală și aceste comportamente compulsive pot fi dăunătoare societății noastre. Roboții oferă posibilitatea clienților de a se lega de sexul cibernetic și nu reprezintă o alternativă sigură pentru terapie.Cea mai bună modalitate de combatere a dependenței sexuale este prin terapia cognitivă a comportamentului și programele nerăbdătoare. Roboții sexuali pot fi o soluție temporară, dar, în realitate, ar putea duce la probleme mult mai mari.

Deal Real

Păpușile sexuale sunt mai populare ca oricând și mulțumesc'În ceea ce privește tehnologia AI, ei'ești incredibil de sofisticat.