Galeria foto urmărește textul

Recent am avut norocul să ajungem din urmă Diablo Rose, guru de păr și machiaj vintage de la Le Keux Vintage Salon și Le Keux Cosmetics din Marea Britanie.

Cum nu am putea? În afară de ea admirabilă muncă altruistă, să recunoaștem, suntem în AWE din părul ei. Trebuia să știm exact cum Diablo arată întotdeauna atât de fantastic și, din fericire, a fost dispusă să împărtășească unele dintre secretele ei.

Diablo'Sfaturi pentru fotografiere Pinup: 

Cernelit: Cum vă pregătiți pentru o filmare?

Cred că majoritatea lăstarilor mei se bazează pe o coafură bună'De obicei îmi completez culorile părului și poate adăug mai multe culori, apoi îmi pregătesc extensiile și bucățile de păr, așa că eu'Am opțiuni distractive pentru a crea ceva distractiv în ziua respectivă! 

Ce trei lucruri aduceți la fiecare filmare?

Tone de bucăți de păr și accesorii, și mai mult fixativ și hidratant.

Muzica dvs. preferată de ascultat în timp ce fotografiați?

Eu'Mă bucur să ascult ceva cu adevărat, eu'Nu sunt foarte încrezător în filmare, așa că, de obicei, ceva cu puțină putere feminină și distracție pentru a vă relaxa și a începe filmarea cu ceva distracție!

Părul tău arată întotdeauna uimitor, ce sfaturi ai pentru a-ți menține părul în formă de vârf?

Mulțumesc! Folosesc religios balsamuri profunde și protecții împotriva căldurii pentru a-mi ajuta "foarte stilat" păr. Încerc să evit să folosesc unelte de căldură în fiecare zi și să spăl întotdeauna amestecul greu! A și după câteva nenorociri de-a lungul anilor, las întotdeauna albirea profesioniștilor!

Asigurați-vă că vizitați blogul ei pentru a obține informații despre modul în care își obține culorile frumoase și multe altele acest link.

Fotografie de John Charltondr12dr10dr8Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femeidr1Fotografie de LK Photographydr7dr5Anchors Aweigh Tank Top de la Pinky Stardr4dr2dr6Fotografie de John CharltonDisponibil la INKEDSHOP.COM:dr13dr3dr11dr_featuredr9Funny Side Up Skull Egg CorralReducerea magazinului cu cerneală

Fotografie de John Charlton