Cel mai descurajant aspect al tatuajului este angajarea în ideea de a avea o imagine gravată în pielea ta pentru totdeauna. Artistul Patrick Yurick își dorea un tatuaj de multă vreme, dar avea probleme să se angajeze într-un singur design.

După ce au cumpărat un Groupon pentru un tatuaj, Yurick și soția lui au petrecut patru luni de brainstorming înainte de a se împiedica de ideea perfectă: o bandă desenată goală. Pur si simplu „Brațul meu: banda desenată” a fost nascut.

Prin tatuarea panourilor goale pe braț, Yurick nu a trebuit să aleagă un design pentru a fi mulțumit; este capabil să le umple în fiecare zi cu o nouă bandă desenată. Yurick a creat un cont Tumblr pentru a putea împărtăși desenele pe care le face, dar și pentru ca cititorii să-și poată prezenta ideile pentru viitoarele benzi desenate.

Caricaturistul este capabil să-și lase creativitatea să respire atunci când își completează tatuajul, dacă un desen nu funcționează așa cum a fost planificat, trebuie doar să urce în duș și poate începe de la capăt. În timp ce mediul general rămâne același – el va desena întotdeauna în aceleași panouri – Yurick poate juca cu o multitudine de stiluri diferite.

„Când eram mai tânăr, eram foarte îngust în inspirațiile mele stilistice”, a spus Yurick. „Am învățat, totuși, că arta mea este mult mai bună atunci când am o gamă largă de inspirații la care sunt deschis. Lucrând ca profesor de artă în liceu în ultimii doi ani, am realizat atât de multe tipuri diferite de proiecte de artă de lucrări publice, în diverse medii, încât simt că nu mă voi așeza niciodată pe vreunul. Care ar fi distracția asta? ”

Yurick lucrează ca artist independent, așa că nu are atât de mult timp să lucreze la completarea tatuajului atât de des pe cât și-ar dori.

„Am sărit săptămâni întregi!” Spuse Yurick. “Comicul tinde să dureze între 30 de minute și o oră de timp și câteva săptămâni / zile pur și simplu nu am timp pentru asta”, a spus Yurick. „Vreau ca comicul să onoreze că este capricios și creativ. Am o mulțime de alte proiecte de artă care sunt despre meserii, reflecție profundă și rafinament. Acesta este despre mine relaxarea și creativitatea. ”

Unul dintre lucrurile pe care Yurick și-a dorit să le facă cu tatuajul a fost acela ca alți artiști să preia rolul său ocazional și să-i deseneze o bandă desenată pe braț. În ciuda multor oferte, Yurick nu a găsit încă pe cineva dispus să o urmeze.

„Am primit cereri, dar încă nu am artiști”, a spus Yurick. „Mulți dintre prietenii mei au fost uimiți de intimitatea implicată în atragerea fizică a altcuiva. Se va intampla.”

Dacă recunoașteți configurarea pe care Yurick a folosit-o cu panourile – patru panouri cu al treilea panou lăsat deschis – există un motiv pentru aceasta; el a ales stilul pentru a aduce un omagiu comicului emblematic al lui Bill Watterson „Calvin și Hobbes”.

„Am făcut panoul„ beat ”ca al treilea ca un semn din cap către Bill Watterson”, a explicat Yurick. „Panoul fără margini adaugă un sentiment de importanță unei pagini de benzi desenate cu grilă.”

Pe măsură ce semnificația culturală a cotidianului a scăzut de-a lungul anilor, la fel a și semnificația benzii desenate cotidiene. Este imposibil să ne imaginăm o bandă modernă obținând același nivel de notorietate ca și arahidele.

Yurick crede că ideea din spatele benzilor desenate poate fi urmărită până la picturi rupestre în El Castillo, Spania, deci este firesc să se adapteze și să găsească un nou mediu în care să prospere.

„În centrul întregii idei tâmpite de„ Brațul meu: banda desenată ”se află această sărbătoare a capacității artei de a se adapta. Comicul nu va muri niciodată ”, a spus Yurick. „A întreba dacă banda desenată va supraviețui sfârșitului tipăritului este ca și cum ai întreba dacă muzica va supraviețui sfârșitului industriei de înregistrări. Arta se adaptează și își dă seama cum să fie ceea ce trebuie să fie. În cazul meu a devenit un tatuaj. ”

În timp ce Yurick intenționează să continue cu proiectul pentru viitorul previzibil, el s-a gândit la modul în care va pune capăt tuturor.

„Dacă mă hotărăsc să-l închei, voi înnegri toate panourile, iar ultimul va spune„ Sfârșitul ”, a spus Yurick.

fotografietumblr_mpblh2XVYp1r4vluno1_1280tumblr_mv6ntqFUAn1r4vluno1_1280tumblr_mvibs0tdN51r4vluno1_1280tumblr_mvrlwnaYaF1r4vluno1_1280tumblr_mvtc1hxOUn1r4vluno1_1280