Ce făcea acolo sus?!

Broad City este un sitcom american care a avut premiera la Comedy Central în 2014. Spectacolul a fost creat de către Ilana Glazer și Abbi Jacobson, două femei excentrice care navighează în New York în vârsta de douăzeci de ani. Spectacolul explorează o serie de "tabu" teme și subiecte – inclusiv legături, orgii și, desigur, marijuana. Marijuana este, probabil, al treilea personaj principal din serie și face o apariție necreditată în aproape fiecare episod al spectacolului. Înapoi în sezonul 1, Mary Jane joacă un rol unic în complotul episodului 2, după ce Ilana îl învață pe Abbi despre minunile din "natură'buzunar." Și pentru cei care nu sunt familiarizați cu episodul "Pu $$ y Weed," se învârte parțial în jurul Ilanei, păstrând o pungă de buruieni în vagin, spre Abbi's dezgust. Ei bine, o femeie din Mexico City a făcut exact acest lucru și mai mult acum doar câteva săptămâni. Aruncați o privire la fotografia șocantă a buruienii pe care un medic surprins a scos-o de la un tânăr de 37 de ani "gravidă" femeie'Vaginul din galeria de mai jos, apoi spuneți-ne ce părere aveți despre utilizarea vaginului "natură'buzunar" pentru contrabanda cu canabis în secțiunea de comentarii de pe Facebook. Noi'Trebuie să spun, pare o opțiune mai bună decât prada.

screen-shot-2018-05-29-at-92732-am

NATURĂ'S POCKET

Deși în emisiune Broad City. Ilana a pledat pentru utilizarea vaginului ca. "natură'buzunar," trebuie să ne amintim că acest program este ficțiune pură.

screen-shot-2018-05-29-at-114317-am

STRANUL DECÂT FICȚIA

Cu toate acestea, o femeie din Mexic a dus acest concept la extrem, făcând contrabandă cu marijuana peste 2 kilograme în cocoș!

screen-shot-2018-05-29-at-92609-am

DURERI DE STOMAC

În Mexico City, o femeie în vârstă de 37 de ani a mers la spital plângându-se de dureri de stomac și, de asemenea, a susținut că este însărcinată.

4c9d13d100000578-0-image-m-49_1527273730073

2 kilograme de buruieni

Cu toate acestea, la inspecție, medicii i-au scos peste 2 kg de marijuana din vagin. Marijuana fusese înfășurată în bandă de mascare și medicii au găsit aglomerate de pământ brut. Autoritățile au încercat să o aresteze pentru "infracțiuni împotriva sănătății," cu toate acestea, un judecător a susținut că reținerea ei nu era legală și că i s-a permis să meargă liber.