V-ați întrebat vreodată de ce bărbaților le este permis să se plimbe afurisit fără cămașă aproape oriunde doresc, în timp ce femeile sunt obligate să se ascundă în public? Se pare că răspunsul la această întrebare nu este doar incredibil de complicat, dar a dat naștere și unei mișcări dedicate încetării dublei standarde care a făcut ilegal ca femeile să fie topless în public în peste două treimi din țară..

Eliberează mamelonuleste un film de Lina Esco despre inegalitatea de gen inerentă legilor care pedepsesc femeile pentru expunerea mamelonului – inclusiv în timpul alăptării – în public. Filmul se bazează pe povestea adevărată a unui grup de femei care s-au luptat pentru drepturile lor nu doar de a merge în topless, ci de a avea aceleași drepturi ca fiecare bărbat din această țară. Deoarece filmul atrage și mai multă atenție asupra subiectului, liniile dintre realitatea mișcării și filmul sunt cam neclare, dar Esco este în centrul ambelor.

În film veți vedea cum femeile au reușit să utilizeze o combinație de protest și de social media pricepute pentru a-și transmite agenda. În realitate, folosind hashtagul #FreeTheNipple, femeile din toată țara și-au arătat sprijinul pentru egalitatea de gen și au fost urmate în curând de bărbați care au văzut și ipocrizia în legile actuale din toată țara..

Ce'e marea afacere? Mameloanele sunt mameloane. Cu toții le avem. Dacă s-ar crede ceva, legea ar merge invers, datorită faptului că femeile care alăptează își folosesc de fapt sfarcurile pentru un bine mai mare. Aceasta'Este timpul să punem capăt acestei prostii și să eliberăm mamelonul.

Anul trecut am ieșit pe străzile orașului New York cu vedeta de film pentru adulți Bonnie Rotten și am făcut partea noastră pentru mișcare. În timp ce Bonnie se plimba prin cel mai mare oraș din lume, arătându-și sfarcurile (și tatuajele semnate de pânză de păianjen), am filmat reacțiile trecătorilor. În timp ce unii au fost surprinși și încântați, la urma urmei este New York-ul și o mulțime de oameni abia și-au ridicat o sprânceană. Care este exact modul în care ar trebui să fie. Puteți vedea videoclipul din aventură aici.

Gratuit Nipple este disponibil pentru streaming pe Netflix. Puteți afla mai multe despre mișcare și despre evenimentele #FreeTheNipple accesând pagina lor pagina de start aici.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei's "Logo cu cerneală" Rezervor