Publicul este deja îngrozit de ereditate

 Fără îndoială, unul dintre cele mai mari filme de groază din toate timpurile este Exorcistul. Regizat de William Peter Blatty, filmul din 1973 este combinația perfectă dintre religie, activitate paranormală și copii deranjați. Multe filme din ultimul deceniu au încercat să imite succesul The Exorcist, însă niciunul dintre ele'Scenariile au avut același succes critic, comercial și cultural. Dar, pentru regizorul debutant Ari Aster, care a primit pentru prima oară aprecieri pentru scurtmetraj 'Munchausen' în 2013, filmul său de debut poate fi satisfacția cinematografică pe care fanii de groază o doreau. Filmul său Hereditary, care se concentrează și pe paranormalitate și pe un copil bântuit, are deja comunitatea de groază vorbind. Trailerul, care a fost lansat săptămâna trecută, are mulți jucători pentru film'Eliberează-l și el'La vremea când publicul nostru a gustat filmul supranatural.

Ereditar 4

Fii pregătit să te sperii

Pe 21 ianuarie 2018, filmul Hereditary a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance. Este regizat de Ari Aster, primul său lungmetraj.Vedeta ereditară, nominalizată la Premiul Academiei, Toni Collette în rolul Annie Graham, a cărei mamă în vârstă moare la începutul filmului. După înmormântare, ea începe să observe o prezență paranormală în casa ei.Filmul se concentrează și pe fiica lui Graham, Charlie, care este descrisă ca fiind deranjată. Hereditar sugerează că a existat o legătură puternică între Charlie și regretata ei bunică - forța paranormală concentrându-se mai târziu pe nepoată.Cu toate acestea, trailerul nu dezvăluie prea multe puncte de complot, ci se concentrează pe vizuale cinematografice pentru a atrage un public horror.Filmul de groază foarte așteptat, despre care mulți critici susțin că va fi unul dintre filmele de top ale anului, va veni în cinematografe pe 28 iunie. Rămâneți la curent pentru mai multe trailere și informații despre film.

Prima aparitie

Pe 21 ianuarie 2018, filmul Hereditary a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance. Este regizat de Ari Aster, primul său lungmetraj.

Urmăriți trailerul