Aseară am fost la un cocktail bar din Los Angeles când un grup de, ei bine, „frați," s-a așezat lângă noi și l-a întrebat pe barman: „Ce este special?” Barmanul s-a retras, apoi s-a întărit și i-a întrebat ce fel de spirite preferă. Le-a vorbit de la whisky bine la un drăguț Bulleit bourbon. Frații au fost mulțumiți, au avut un gust din viața bună și apoi și-au făcut drum în noapte. După ce au plecat, barmanul a remarcat: „Să bei de pe fântână / raftul de viteză este echivalentul a-ți alege un tatuaj de pe un perete flash – în cele din urmă trebuie să crești”. Barmanii sunt intelepti.

(Foto: Elizabeth Dixon în numele Bulleit Frontier Whisky)

(Foto: Elizabeth Dixon în numele Bulleit Frontier Whisky)

Pe măsură ce tatuajele au evoluat de la marcaje la artă în ultimii 20 de ani, lumea spiritelor a devenit, de asemenea, mai sofisticată și mai inteligentă. Poate că această creștere nu a fost paralelă. Deoarece barmanii și tatuatorii sunt în industria serviciilor, abia după oră se pot relaxa amândoi, realizând mixere de petrecere după orele de lucru între cele două meșteșuguri. În acele ore aurii, barmanii primesc cerneală uimitoare, iar tatuatorii au papilele gustate. În aceste sesiuni se realizează noile frontiere ale artei tatuajelor și ale culturilor de cocktailuri.

Pentru a celebra inovațiile din industrie Bulleit bourbon ridică mai mult de un pahar artiștilor talentați talentați, au ridicat un panou tatuat de 35 de picioare pe Sunset Blvd. în Los Angeles. Luați în considerare panoul publicitar unul dintre cele mai mari tatuaje de colaborare existente. Pentru proiectul Bulleit a atins 24 de lumini de frunte în arta tatuajelor din California de Sud (inclusiv Kim Saigh, Charles Belñavis, Henry Lewis, Shawn Barber, Nathan Kostechko și Jason Schroder) pentru a-și tătui bucăți de piele în propriul stil care se reunesc pentru a forma un aspect vizual fantastic. reprezentarea scenei artelor tatuajului SoCal. „Grupul de tatuatori a dat viață frumos proiectului și sper că îi face pe oameni să zâmbească când trec”, spune Kostechko.

(Grupul Bulleit Frontier Works Tattoo Artists. Foto: Elizabeth Dixon în numele Bulleit Frontier Whisky)

(Grupul Bulleit Frontier Works Tattoo Artists. Foto: Elizabeth Dixon în numele Bulleit Frontier Whisky)

Fiecare cartier și scenă din sudul Californiei are predilecția sa pentru diferite genuri de tatuaje. Dacă vă plimbați în jurul lacului Silver, veți vedea rezidenți artei tatuaje japoneze impresionante, în județul Orange preferă realismul și East LA găzduiește cele mai bune piese negru și gri din lume – proiectul de artă Bulleit Frontier Works este un amalgam de oameni și artizanii din împrejurimile LA într-un singur loc. Panoul publicitar, care va fi afișat luni de zile, rezolvă și problema tatuatorilor care își afișează arta (deoarece pânzele lor ies literalmente din magazinele lor). "Poti'Nu puneți [un tatuaj] într-o galerie ”, notează Schroder, "este doar o imagine a pielii. ”

(Bulleit Frontier Works Billboard. Credit foto: Elizabeth Dixon în numele Bulleit Frontier Whisky)

(Bulleit Frontier Works Billboard. Credit foto: Elizabeth Dixon în numele Bulleit Frontier Whisky)

Colaborarea artistică este rezultatul a peste 100 de ani de sânge, sudoare și cerneală în industria tatuajelor. „Tatuajul este o formă de artă care necesită ani de practică pentru a se perfecționa”, spune o altă colaboratoare, Christina Ramos. „Am fost onorat când Bulleit s-a apropiat de mine pentru a ajuta la crearea acestui lucru, deoarece tatuajele sunt atât de relevante în cultura L.A. Tatuajele sunt de obicei angajamente permanente, de-a lungul vieții, așa că, când mi s-a cerut să fac parte din acest grup, am știut că trebuie să ne reunim pentru a crea ceva special care să personifice cu adevărat și să aducă un omagiu sufletului orașului nostru care să lase o impresie durabilă. ”

(Foto: Elizabeth Dixon în numele Bulleit Frontier Whisky)

(Foto: Elizabeth Dixon în numele Bulleit Frontier Whisky)

„Bulleit mi-a oferit multă libertate creativă atunci când mi-am proiectat piesa de piele pentru instalare”, spune Kostechko. Ca un client ideal, Bulleit nu a dictat direcția tatuatorilor, marca bourbon pur și simplu le-a dat artiștilor partea lor din pânza de piele și le-a spus să se exprime în cadrul etichetei Bulleit. "Abordarea lor și modul în care au lucrat cu artiștii este destul de unic ”, spune Belñavis. "Aceasta'E foarte mișto să vezi o companie care a folosit tatuajul real de către artiști locali ca parte a reclamei lor. ” Colaborarea este la baza ei o reclamă, dar, așa cum spune Belñavis, marca a angajat 24 de artiști locali, își promovează munca și le-a organizat o petrecere privată în aprecierea implicării lor în acest efort creativ. Da, așa este, au stabilit acea scenă magică în care barmanii și tatuatorii locali s-au legat pentru a vorbi despre lichidele de calitate ale lichiorului și cernelii, iar Bulleit a preluat întreaga filă.

(Artiștii Brandon Notch, Shawn Barber și Dave Horn. Foto: Elizabeth Dixon în numele Bulleit Frontier Whisky)

(Artiștii Brandon Notch, Shawn Barber și Dave Horn. Foto: Elizabeth Dixon în numele Bulleit Frontier Whisky)