Ben Oxley este un ticălos în vârstă de 28 de ani, cu gust pentru tatuaje bune și cu nevoie de adrenalină. S-a născut cu paralizie cerebrală (CP), dar asta nu'Nu-l opri de la jet ski, parașutism sau tatuaj. De fapt, starea sa – și Travis Barker – l-au încurajat să se înscrie. "Travis Barker s-a tatuat pentru a se face celebru, pentru a se remarca pentru că nu'Nu vreau să obțin un loc de muncă regulat," Îi spuse Oxley lui Inked în timpul unei convorbiri telefonice. "M-am gândit că și eu pot face asta. Trebuie să mă remarc și să fiu văzut de lume. Eu'O să mă tatuez." Atenția nu a fost'E singurul lucru care îl conduce pe bărbatul din Georgia'dorința de cerneală. Oxley'CP îl obligă să fie într-un scaun cu rotile și și-a dat seama repede că era tratat diferit față de cei care mergeau. "Înainte să fiu tatuat, oamenii erau foarte îngrijorători să vină la mine." Tatuajele sale au acționat de atunci ca spărgătoare instantanee de gheață, provocând zeci de conversații și permițându-i oamenilor să-l vadă pentru cine este și nu pentru ce'stă înăuntru.

Oxley'Întreaga colecție de tatuaje este opera unui singur artist –Jeremy Hulett, proprietar al Prohibition Tattoo din Dunedin, FL și, de asemenea, Karmic Tattoo din McDonough, GA. "Am o regulă în cap că dacă nu'Nu am o experiență de cel puțin cinci până la 10 ani. Nu vă las acul să mă atingă." Atât clientul, cât și artistul au o metodă foarte inteligentă de tatuare în jurul lui Oxley'obstacolele (vezi întrebarea nouă).

Oxley'Obiectivele nu sunt timide de ambițioase; deși a făcut câteva ocoliri în a-și termina educația, în cele din urmă își termină GED-ul și apoi se îndreaptă direct la facultate. "Plănuiesc să studiez drepturile persoanelor cu dizabilități, vreau să pledez la nivel național," el a spus. El'Este deja pe drumul cel bun, vorbind cu corpurile studențești din universități pentru a încuraja programe mai bune pentru persoanele cu dizabilități și pentru a face comunitățile conștiente de persoanele cu dizabilități'Potențialul. Pentru inspirație imediată ca tine'Nu m-am mai simțit niciodată, mergeți mai departe și citiți discuția noastră cu Oxley pentru a afla mai multe despre CP, cerneală și toate aventurile sale de neoprit. Urmăriți-l scufundându-se în cer în videoclipul de mai sus.

Ben Oxley

Ben Oxley

Spune-ne despre starea ta.

Ei bine, am CP, este ca și cum ai lua un sistem stereo și un cablu ar putea fi deconectat sau ceva, o componentă ar putea funcționa, dar cealaltă parte nu va fi. Cu cât îmi dai mai multe sarcini, cu atât creierul meu devine mai confuz și așa dacă îmi spui "Ridică acest creion și scrie," Nu pot scrie. Pot mâzgăli, dar mușchii nu îmi permit să mișc mâinile suficient de bine pentru a face scrisori. Trebuie să folosesc ustensile speciale pentru a mă hrăni, deoarece dacă îmi dai o furculiță obișnuită, nu o pot ridica și o duc de fapt la gură, așa că am o lingură pivotantă care se rotește înainte și înapoi, astfel încât mâncarea să nu cadă de pe lingură.

Se înrăutățește de-a lungul anilor?

Nu, nu. Asta este ceea ce oamenii se confundă. Oamenii o confundă cu a fi o boală, pentru că sunt pe un scaun și nu pot merge, dar nu este o boală, nu progresează de-a lungul anilor.

Ți-ai dat seama cum să trăiești cu ea, dar cum te-a provocat și cum au ajutat tatuajele la asta?

Există atât de multe stereotipuri cu persoanele cu dizabilități, oamenii gândesc automat, "Ei bine, este într-un scaun cu rotile, nu știe ce se întâmplă, nu poate comunica." Dar când văd tatuajele mele, sunt ca. "Oh, tipul ăsta e mișto, are tatuaje, trebuie să poată comunica cu mine." Deci, atunci vorbim despre artiști și despre modul în care îmi proiectez tatuajele și conversațiile despre tatuaje ajung să ajungă la dizabilitate și cum îmi afectează corpul și cum trăiesc cu el. Uită că sunt într-un scaun cu rotile și totul a început cu o conversație despre tatuaje.

Tatuajele tale acționează cu siguranță ca un spărgător de gheață.

Da. Exact. Tatuajul care-i place oamenilor în mod normal este pin-up-ul zombie pe piciorul meu – este într-un scaun cu rotile și are brațul ridicând toate roțile și tot felul de lucruri, astfel încât oamenii să primească cu adevărat o lovitură. De fapt, sunt pe punctul de a pune un alt zombie pe celălalt picior și mă gândesc să-l pun într-un scaun electric, în care mă aflu, așa că va fi scurt și căciula lui va cădea și totul feluri de lucruri.

Ești în groază și zombi?

Sunt un mare fan al spectacolelor precum The Walking Dead.

Ai avea vreodată un tatuaj Walking Dead?

Nu. Toată munca mea îmi place să o fac originală. Nu-mi place nimic din ce a mai făcut nimeni. Îl am în cap, nu pot să-l desenez fizic, dar pot să stau cu tatuatorul meu și să spun "Vreau această culoare, acea culoare." Odată, l-am pus să deseneze un tatuaj de trei ori diferite, pentru că nu arăta bine. eram gen "Nu, nu pare corect, trebuie să remediați asta, asta și asta." Știu exact ce vreau și cum să rezolv, dar nu pot să-l desenez fizic.

Tatuajul zombie al lui Oxley pe piciorul stâng de Jeremy Hulett.

Oxley'Tatuaj zombi pe piciorul stâng de Jeremy Hulett.

Care a fost primul tău tatuaj?

Prima mea a fost o cruce cu aripi de înger care se desprindeau pe spatele meu și asta a fost doar ceva ce am scos dintr-o carte. A fost un fel de tată / fiu, pentru că eram asemănător "Vreau să-mi fac un tatuaj," și era ca. "Bine, hai să o facem." Îngerul înjunghie demonul în inimă cu un pumnal la cap, pentru că trebuie să trăim două lucruri: o inimă și creierul și dacă îi luăm pe amândoi, atunci nu există.

Cum s-au unit tatuajele tale după aceea?

Cam s-a agățat. Chiar am început să mă gândesc la toate lucrurile pe care le-am putut face pentru că, uneori, am avut multe lupte. Tatuajul lui Jesus pe brațul meu stâng este de fapt un omagiu pentru chitaristul Pantera, Dimebag Darrell, pentru că el'Cântă exact la chitara pe care o cântă Dimebag tot timpul. Iar poza lui Isus se bazează pe o imagine a lui Dimebag pe scenă. Și fiind în situația mea, am zile în care mă întreb ce sunt'ar trebui să fac sau impactul pe care trebuia să-l fac asupra lumii și apoi m-am uitat în jos la asta și îmi amintește că demonii mei nu pot câștiga pentru că am prea mulți oameni buni în jurul meu.

Aveți de gând să faceți un alt tatuaj de zombi, aveți planuri pentru altele?

M-am gândit să-mi tatuez pieptul de câteva ori pentru că îmi este greu să mă așez pe burtă. Dar scaunul meu se înclină în spate, nu tot jos, dar se va așeza înapoi, așa că artistul meu își mută scaunul de tatuaj din birou sau din cameră și îmi culc scaunul înăuntru și îmi înclin scaunul pe spate și el va merge doar la serviciu . Așa că nu trebuie să ies niciodată din scaunul meu, ceea ce o ușurează. Se întoarce atât de departe … când mă duc la dentist, ei doar își mișcă scaunul și mă întind pe scaun și lucrează așa.

Tatuajul lui Isus al lui Oxley inspirat de Dimebag Darrell din Pantera.

Oxley's tatuaj Iisus inspirat de Dimebag Darrell din Pantera.

Sunt vreunul dintre tatuajele tale în cinstea CP?

M-am gândit să fac asta, dar acum cea mai mare problemă a mea sunt banii. Eu pledez mult la nivel de stat, am făcut multe cu viața mea. De fapt am făcut scufundări, am făcut motoare cu jet – o mulțime de lucruri pe care majoritatea oamenilor cu starea mea nu au avut ocazia să le facă. Așa că pledez pentru persoanele cu dizabilități și vorbesc cu colegiile. Lucrez de fapt cu un tip și vom produce și regiza un documentar despre viața mea. Vreau să fiu tatuat pentru ca documentarul să arate procesul de tatuare și să vorbesc despre modul în care mă ajută tatuajele și efectele pozitive pe care le pot avea. Există atât de multe stereotipuri în jurul tatuajelor, încerc să schimb asta. Caut un artist care să mă tatueze gratuit sau la costuri reduse pentru documentar.

Ați spus că pledați la nivel de stat, spuneți-ne mai multe despre asta.

Stau pe ceva numit CLC, tocmai am început, așa că voi vorbi cu oamenii din statul Georgia pentru programul de educație pentru persoanele cu dizabilități și voi vorbi despre cum să le îmbunătățesc experiența educațională pentru persoanele cu dizabilități și diferite comitete pe care le pot înființa și diferite lucruri de făcut în campus.

După cum ați spus, există atât de multe stereotipuri în jurul persoanelor cu dizabilități.

Oamenii vor să comunice, pur și simplu nu știu cum și au aceste idei preconcepute pe care nu știu cum să le depășească. Prin tatuaje încerc să le arăt oamenilor, "Hei, suntem oameni drăguți doar ne oferă o șansă. Uită-te pe lângă el."

Cum a avut un impact vorbirea ta asupra celorlalți?

Sincer, când vorbesc, vorbesc din inimă și vorbesc adevărul. Nu scriu nimic. Nu las pe nimeni să scrie nimic pentru mine. Am oameni care mă sună plângând pentru că un discurs a fost atât de eficient în viața lor. Sunt ca "Omule, nu trebuie să plângi. Liniștește-te, suntem oameni normali." Este atât de important să arătăm importanța tatuajelor și modul în care acestea pot afecta oamenii.

Ai simțit că nu ai fost văzut înainte de a fi tatuat?

Da. Nu am fost tratat în mod normal, ai putea spune, a fost mult mai greu. A fost nevoie de mult mai mult pentru a mă cunoaște.

Primul tatuaj al lui Oxley a fost o cruce cu aripi de înger pe care el și tatăl său l-au reunit.

Oxley'Primul tatuaj a fost o cruce cu aripi de înger pe care el și tatăl său l-au reunit.

Înainte și după tatuaje – cum s-au schimbat atitudinile oamenilor față de tine?

Înainte să fiu tatuat, oamenii erau foarte îngrijorători să vină la mine. Nu e ca și cum ar fi fost speriați, dar sunt cam descumpăniți. Dar când m-am tatuat, ei văd asta și spun automat, "Hei, îmi place acel tatuaj, de unde l-ai lua?" Ajungem să vorbim o vreme și mă adaugă pe Facebook. De fapt, am fost la concerte și tipul și-a amintit de mine cu cinci ani înainte, din cauza tatuajelor mele. Tatuajele m-au ajutat cu adevărat să arăt ce sunt capabile să facă persoanele cu dizabilități.

Se pare că tatuajele ți-au schimbat într-adevăr încrederea.

Sigur că au. Nu trebuie să-mi fac griji cu privire la modul în care voi face această persoană să mă vadă pentru cine sunt sau pentru ce vreau să fac, tatuajele sunt automat o poartă de acces doar pentru a vorbi cu ei. Nu mai este o provocare.

Spuneți-mi mai multe despre jet ski și parașutism – cum ați făcut asta?

Skiul cu jet era când aveam 10 sau 11 ani, prietenul tatălui meu avea o afacere în Panama City și când eram în drum spre lumea Disney și a spus "Hei, băieți, ar trebui să coborâți și să rămâneți cu mine." Așa că tocmai am spus "Să mergem cu schiurile cu jet." Știi, părinții mei sunt oameni că acolo unde există voință există o cale și dacă vreau să fac ceva, o fac. Ceea ce s-a întâmplat a fost că nu mă pot așeza pe un jet ski obișnuit și mi-am întins picioarele, așa că m-au așezat lateral și am ieșit peste ocean.

Cum ar funcționa parașutismul?

Practic, a trebuit să sar în tandem, dar tipul a fost certificat cu persoane cu dizabilități și ceea ce a făcut a fost în loc să mă aterizeze, ridicându-mi picioarele, el doar m-a lăsat pe fund. Am făcut-o la fel ca oricine altcineva. El a trebuit să-mi cureleze picioarele pentru că oamenii care stau tot timpul pe scaun picioarele lor sunt îndoite ca scaunul, așa că mi-a legat picioarele de el și când și-a tras picioarele în pământ, nu a trebuit să-mi trag picioarele în sus . Nu m-am speriat, mi-a plăcut.

Un înger înjunghiat pumni în inima și capul demonului.

Un înger înjunghia pumnalele în demon'inima și capul.

Uau, asta e o nebunie.

Trebuie să încerci o dată, este uimitor. Cel mai greu este respirația. Odată ce îți dai jos modelul de respirație, este bine, dar dacă respiri prea repede, parcă vei avea un atac de panică.

Nu ai limite.

Absolut nu. Marele meu mesaj este: Ai o atitudine excelentă și rămâi concentrat și tratează oamenii așa cum vrei să fii tratat. Vei fi binecuvântat. După ce fac acest documentar, intenționez să înființez o organizație non-profit pentru a ajuta alte persoane cu dizabilități.

Cele mai bune sfaturi:

Indiferent de situația dvs., indiferent de ceea ce justifică, urmați-vă întotdeauna visele, deoarece dacă nu vă urmați visele, pierdeți următoarea oportunitate pe care o are viața.

Oxley i-a spus lui Inked că tatuajele sale sunt adesea bazate pe credință. Mai sus este tatuajul lui Adam și Eva.

Oxley i-a spus lui Inked că tatuajele sale sunt adesea bazate pe credință. Mai sus este tatuajul lui Adam și Eva.

Hanorac cu cerneală Cartel

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Unisex "Logo cu cerneală" Hanorac cu fermoar de la Cartel Ink