Când vizionați previzualizările pentru Țara Outlaw, o nouă docudramă difuzată pe WGN America, spectacolul pare să fie despre o mulțime de lucruri diferite – polițiști din orașele mici, haiducii tatuați pe care îi urmăresc, viața de ambele părți ale legii și dinamica care se desfășoară în America rurală. Toate aceste teme apar în spectacol, dar în centrul ei tema este mult mai simplă. Țara Outlaw este un spectacol despre frați. Legăturile familiale sunt puternice, iar Țara Outlaw arată cum alianțele dintre două grupuri de frați pot fi tensionate și întărite de conflicte.

Pe de o parte, îi aveți pe Steve și Mike Cook din Buckner, Ks., Departamentul de poliție. Pe partea de haiduc a lucrurilor îi aveți pe John și Josh Monk. John este proprietarul Revelation Tattoo și a avut amabilitatea de a lua ceva timp să ne vorbească despre spectacol, tatuaje, stereotipurile cu care se confruntă oamenii tatuați și cum speră să descompună unele dintre aceste concepții greșite prin Outlaw Country.

Cernelit: Ce este exact Outlaw Country? 

John Monk: Spectacolul este o docudramă despre doi frați care au o carne de vită foarte personală cu alți doi frați. Din punctul meu de vedere, este'despre ce fac polițiștii atunci când identifică pe cineva și îi stereotipează.

Simțiți că a fi tatuat a jucat un factor în a fi stereotipat de lege?

Absolut. Poliției îi place să stereotipieze oamenii. Ei cred că, dacă conduceți un anumit tip de afacere sau că, dacă faceți un anumit tip de muncă, nu ați putea'Nu vă faceți bine [în mod legal] pentru că aveți acel anumit tip de profesie.

Examinarea adăugată asupra dvs. v-a determinat să vă gândiți să nu apăreați în emisiunea TV? Dacă polițiștii te-ar fi urmărit înainte ca ei'Cu siguranță o să te privesc mult mai greu acum.

Nu chiar. Cred că [în spectacol] pune totul în centrul atenției, îl pune acolo. Așa se întâmplă în viața reală.

Tu nu ai fost'Nu mă tem că producătorii vor edita lucrurile pentru a vă picta într-o lumină negativă, indiferent dacă ați fost sau nu la înălțime?

Nu, nu, deloc. Cred că o pun acolo într-un mod în care oamenii își vor da seama ce se întâmplă. Spectatorii vor vedea că puteți'Nu judecați o carte după coperta sa și pe care o puteți'Nu judecați o persoană în funcție de modul în care arată.

IMG_7539

Știu că au existat doar două episoade până acum, dar ce fel de feedback ați auzit?

Chiar dacă sunt doar două episoade în, simt că oamenii încep să capete o imagine.

Lăsa'Vorbim despre principalul conflict al spectacolului – de cât timp vă bucurați de bucătari? Și cum a mers acest lucru de la o simplă carne de vită între două seturi de frați la o emisiune televizată la nivel național?

Zece ani cel puțin. Ei făceau o docudramă în orașul respectiv și am prins vânt. Aș fi vrut, dacă băieții vor să afle adevărul despre toată povestea asta, mă întorc la mine. S-au întors la mine și, odată ce am început să povestesc, au fost uimiți. Erau ca., "Woah. Avem nevoie de cealaltă parte a poveștii aici."

V-ar deranja să ne spuneți câteva dintre aceste povești?

Vrei să spui lucruri precum să te tragi de fiecare dată când pleci de la serviciu? Sau faceți raid la magazinul dvs. de tatuaje și la casă fără o cauză probabilă? Au inventat motive pentru a obține un mandat de percheziție, astfel încât să ne poată percheziționa. Toate acestea fără a găsi niciodată nimic.

Cu modul în care este structurat spectacolul, ți-ai fost frică vreodată să fii făcut să pară ticălos? 

Nu, nu chiar. Sunt deja acoperit de tatuaje. Oamenii fie se vor uita la tine și te vor judeca, fie ei'nu merg. Nu'Nu contează pentru mine ce cred oamenii, singurele persoane care contează pentru mine sunt familia și prietenii mei. Eu'Fac doar ceea ce aș face în mod normal. Adică, există vreo luptă și violență implicate? Ei bine, sigur. daca tu'Voi veni să vorbesc bine'Nu voi face nimic în legătură cu asta. Dacă mă pui într-o situație pe care eu nu o fac'nu-ți place de tine'Voi fi responsabil pentru asta.

A fost dificil să vă mențineți personalitatea normală cu toate camerele din jur în orice moment?

La început, da. Când ai camere în jurul tău, tu'esti ca woah. Dar pe măsură ce sezonul continuă, te obișnuiești cu el.

Aceasta'e un oraș mic, mic. Cât de evidentă a fost producția?

A fost. Aveau o mulțime de oameni cu camere. ei'Am făcut o treabă grozavă, filmarea ei este în afara lanțului.

IMG_7552

Tu'Sunteți proprietarul Revelation Tattoo, spuneți-ne despre experiența dvs. în industrie.

Eu'Am tatuat de 24, 25 de ani. Am deschis prima mea afacere când aveam 19 ani. Pe atunci era foarte greu să mergi într-un magazin de tatuaje și să te angajezi. Așa că am ajuns să conduc spre Dallas când prietenul meu mi-a pregătit ceva. Aveam 18 ani, abia ieșeam din liceu, am ajuns să lucrez acolo puțin. M-am întors în vizită și toată lumea pe care o știam își dorea tatuaje. Așa că am ajuns să rămân și să-mi înființez magazinul. Eu'Am lucrat pentru altcineva doar de două ori în toată viața mea.

În ce stil de tatuaje te simți?

Îmi place tradiționalul american și îmi plac lucrurile japoneze. Acea'E cam ceea ce fac. La început făceam American Traditional, asta'Ce am făcut și mi-a plăcut. Atunci unul dintre prietenii mei buni m-a făcut să încep să studiez cu adevărat [tatuajele japoneze]. Uau omule. Aici, ca și în cazul Americana Traditional, ai alege o parte a corpului pentru a-ți pune un tatuaj. Cu stilul japonez, ei aleg o parte a corpului și apoi își dau seama ce să pună pe ea. Aceasta'E nebun pentru mine cum sunt realizate toate secțiunile corpului.

Aceasta'e un mod cu totul diferit de a gândi tatuajele.

Da. M-a atras cu adevărat. Mi se pare atât de puternic când te uiți la tot acest negru, subiectul este subiect de culoare strălucitoare, dar fundalul este greu. Chiar face o declarație.

Magazinul tău este în Kansas City, ce'Este scena tatuajelor ca acolo?

Am citit undeva că Kansas City este al cincilea oraș cu cele mai mari tatuaje din țară. Se duc pe cap de locuitor, așa că ajută ca, deși LA are toate aceste tatuaje în desfășurare, ele au și o populație enormă. Avem o populație mai mică, dar este puternic tatuată. Scena artistică de aici este în afara lanțului. Acolo'Sunt o grămadă de mari artiști și o scenă de tatuaje grozavă aici.

Ați obținut vreo pereche din industria tatuajelor pentru apariția în spectacol?

Nu. Majoritatea tatuatorilor nu'Nu-mi plac oamenii care participă la spectacole de tatuaje, dar asta nu este'un spectacol de tatuaje. Ei nu sunt'În magazinul meu filmându-mă fac tatuaje și întreb oamenii de ce le-au luat. Oh, pentru că vecinul meu'unchiul lui'Câinele a murit …'Nu este așa. Toți prietenii mei care sunt tatuatori sunt destul de mângâiați de mine'Fac un spectacol care'Nu este un spectacol de tatuaje. Acele spectacole de tatuaje au un fel de a scoate magia din ea. Magii don'Nu merge la televizor și dezvăluie toate trucurile lor.

Cum intră magazinul în spectacol?

Aceasta'La fel, da, am un magazin. Muncesc în fiecare zi. Eu'Sunt un tatuator, așa că uneori ne întâlnim aici după ore și facem orice facem la magazin. Aceasta'Sunt doar locul meu de afaceri.

Vedeți câteva dintre Monk'Lucrări și mai multe fotografii în galeria de mai jos. 

Episodul 104 – „AWOL”

Conectați-vă: Outlaw Country este difuzat marți, 17 martie la 22:00 ET / 21:00 CT pe WGN America.

În acest episod, John Monk și Alianța încearcă să domnească într-un frate dispărut, iar Task Force încearcă o interceptare.

IMG_7564IMG_7544IMG_7543IMG_7534IMG_7541IMG_7551IMG_7560IMG_7558IMG_7548IMG_7539IMG_7532IMG_7536IMG_7547IMG_7538IMG_7555IMG_7562IMG_7557IMG_7545IMG_7523IMG_7525