Cameron Douglas– fiul actorului Michael și nepotul lui Kirk – tocmai a ieșit din închisoare și își arată noua perspectivă asupra vieții, dar și un tatuaj imens în onoarea familiei sale. Timpul petrecut după gratii l-a servit bine. Instagram-ul său reflectă o viață de familie fericită, chiar și fotografiile sale tabloide arată grozav, văzându-se plimbându-se pe străzile din New York cu noua lui iubită.

A petrecut șapte ani după gratii pentru acuzații legate de droguri, la scurt timp după ce a fost trimis într-o casă din Brooklyn. Statisticile sugerează că majoritatea foștilor nu se descurcă prea bine după ce au fost instituționalizați, dar Douglas sfidează șansele. Încercând să se asimileze și să revină pe calea cea bună în societate, a lucrat la o carieră în modelare. Din fericire, nu arată ca prin ce a trecut! Vorbit ca un adevărat dependent în recuperare, el exprimă „recunoștință” pentru primele sale fotografii profesionale.

Captură de ecran 05.05.2016 la 3.32.17 PM

În fotografii ajungem să aruncăm o privire la o parte din munca extinsă pe care a făcut-o. Întregul piept și brațul din dreapta sus sunt acoperite. În partea stângă a pieptului, un omagiu de drept adus L.A. cu orașul în fundal. Legat de peisajul urban, un fluture mare se află în centrul pieptului său. Bineînțeles, principala atracție este portretele extrem de precise ale tatălui său în toată gloria lui Gordon Gekko și ale bunicului său. Apoi, în partea de sus, expresia „ia drumul lung spre casă”, care reprezintă esența călătoriei sale. Toate tatuajele cu adevărat interesante și abia așteptăm să vedem ce mai adaugă el!

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei's "Logo cu cerneală" Rezervor