Aruncă o privire înăuntru!

Aici'Este unul dintre acele momente în care ceea ce se întâmplă este de fapt la fel de bizar pe cât presupune imaginea! Oare acești oameni își bagă mâinile direct în interiorul unei vaci'stomacul? Și dacă da, de ce? Oare asta rănește animalul?

Bine, vom răspunde la toate aceste trei întrebări foarte valabile și la câteva altele la fel de ciudate. În plus, tu'Voi fi mulțumit și îngrozit să știu, da, vor exista mai multe poze cu vaci cu găuri deschise în corp și cu oameni cu brațele cot adânc în vacă'corpul s.

geekologie.com

 Fotografie prin geekologie

Pregătește-te pentru o vacă groasă!

Fotografie prin livingmydreamkn Tehnic este cunoscută sub numele de fistula rumen (termenul medical pentru o gaură permanentă între un organ intern și lumea exterioară), care în acest caz se traduce prin gaura permanentă în stomacul unei vaci. Fistula este creată printr-o procedură chirurgicală și apoi căptușită cu un capac de cauciuc cunoscut sub numele de canulă. Canula menține deschiderea sanitară.Fotografie prin livingmydreamkn Există câteva motive pentru care aceste fistule sunt plasate. Permit fermierilor și medicilor veterinari să monitorizeze procesul digestiv al vacii și să testeze că totul este bine. De asemenea, pot recolta flora rumenei (un amestec de sucuri digestive și bacterii sănătoase) prin intermediul acestor fistule de la o vacă sănătoasă și pot introduce în intestinul vacilor care se confruntă cu probleme digestive.Fotografie prin livingmydreamkn Un magnet este plasat în fistulă, astfel încât atunci când o vacă ingeră obiecte metalice (despre care se știe că mănâncă din greșeală) să fie prinse de magnet și îndepărtate, astfel încât să nu-și poată croi drum prin intestine și să dăuneze potențial vacii.Foto prin livingmydreamkn Ni se spune că operația, care se face cu vaca numai sub anestezie locală, este doar moderat inconfortabilă și după cele 4-6 săptămâni de vindecare vaca nu simte nici o durere sau disconfort.

Ce dracu este asta?

Fotografie prin livingmydreamkn

Din punct de vedere tehnic, este cunoscut sub numele de fistula rumen (termenul medical pentru o gaură permanentă între un organ intern și lumea exterioară), care în acest caz se traduce prin gaura permanentă a unei vaci'stomacul. Fistula este creată printr-o procedură chirurgicală și apoi căptușită cu un capac de cauciuc cunoscut sub numele de canulă. Canula menține deschiderea sanitară.