Aceasta'Este ușor de spus când se apropie Crăciunul. Lumini sunt atârnate de fiecare copac, vremea începe să se răcească, există un sentiment general de veselie în aer și, bineînțeles, Henry Rollins își țipă drumul printr-un colind clasic de Crăciun la The Late Show cu Stephen Colbert.

Rollins a fost în spectacol pentru a-și promova viitorul film El nu a murit niciodată– nu, asta'Nu este un film de Crăciun'e un film de groază care a fost tot ce a fost la buzunarul South by Southwest – și a avut amabilitatea de a arunca un pulover luminat pentru o interpretare a "Un Carol de clopote" spre deosebire de oricare am mai auzit până acum.

Colbert începe cu câteva colinde tradiționale și, sincer, ne-a impresionat cu vocea sa. Cine știa că extraordinarul comediant ar putea cânta ca un înger? Apoi, chiar atunci când începeți să vă simțiți confortabil Rollins și formația o dă cu o crestătură. Cu o secțiune de corn de top și o bandă care susține Rollins, aproape că ne putem imagina cum ar suna dacă Black Flag ar deveni vreodată o trupă skacore.

Singurul dezavantaj al puloverelor fenomenale pe care le poartă Colbert și Rollins este că noi nu'Nu am ocazia să-l vezi pe Henry'cerneală legendară. Ei bine, tu'Voi fi, probabil, prea ocupat pentru a observa oricum. Craciun Fericit!

Disponibil la INKEDSHOP.COM:

Disponibil la INKEDSHOP.COM: "Cana Bah Hum" Halbă