Faceți cunoștință cu frumusețile care continuă să inspire legenda machiajului

În ultimii 10 ani, tatuatorul și antreprenorul de machiaj Kat Von D a revoluționat societățile' percepția frumuseții. Niciun alt brand nu a îmbrățișat diversitatea, indiferent dacă este vorba de etnie, exprimare de sine sau sex, la fel ca Von D și ea'A inspirat milioane să îndrăznească să fie unapologetic unic. În cinstea mărcii sale de machiaj care sărbătoresc cea de-a 10-a aniversare, Von D a decis să aducă un omagiu femeilor care au inspirat-o să își creeze colecția și să servească drept motivație pentru a continua să creeze produse de înfrumusețare de ultimă generație. Aruncați o privire la Von D.'10 muze și aflați de ce îi inspiră munca în galeria video de mai jos. Apoi, rămâneți atent pentru a vedea Von D.'Exclusivități aniversare la sfârșitul prezentării.

Captură de ecran 07.05.2018 la 09.31.13 AM

Faceți cunoștință cu KVD'Muzele

În ultima săptămână, Kat Von D și-a tachinat fanii lansând în mod individual fiecare dintre cele 10 muze ale sale.Vedeți colecția luxoasă și încântătoare de 10 ani a lui Kat Von D pe site-ul ei, precum și Sephora!

Muze de machiaj

În ultima săptămână, Kat Von D și-a tachinat fanii lansând fiecare dintre cele 10 muze ale sale.

Răutate

Prima ei muză, Malice McMunn, este o dansatoare exotică și o prietenă personală a Kat. Ea'Este foarte tatuat și 100% lipsit de scuze pentru a-și etala sexul.

"Am ales-o să fie una dintre cele 10 muze, deoarece abilitatea ei de a împuternici femeile, inima ei de aur și deschiderea ei când vine vorba de călătoria ei prin sobrietate. Dacă o putem face, AȘA VĂ PUTEȚI!"

Egipt

Von D a cunoscut Egiptul pe Instagram și s-a îndrăgostit instantaneu de poezia ei.

"Egipt'Instagram avea fotografii cu păr, fructe care semănau cu vaginuri și selfie-uri uluitoare. Dar ceea ce m-a inspirat să o fac una dintre cele 10 muze ale mele, au fost 3 videoclipuri pe care le-a filmat pe telefonul ei mobil, citind o poezie. Am plans. I-am urmărit din nou. Și a plâns din nou."

Lala

Lala este un extraterestru auto-descris, care consideră că frumusețea este unică.

"Există ceva de erou în această calitate. În capacitatea de a fi în mod liber tu însuți. Și de aceea am ales-o să fie una dintre cele 10 muze."

Alexandra

Inspirată de clovni, Alexandra este un cameleon de stil și un profesionist.

"Alexandra !! Fiecare persoană de pe Instagram trebuie să urmeze această rază de soare! Este complet neînfricată, creată de sine, deșteptă ca dracul și atât de hilar !! Creativitatea ei este infecțioasă și mă inspiră în fiecare zi!"

Gina Harrison

Gina Harrison este un ciudat profesionist, model și actriță care pledează pentru sănătatea mintală.

"Când am întâlnit-o pentru prima dată pe Gina, frumusețea ei a fost de genul care îți face inima să sară bătăi o secundă. Și apoi ea te dezarmează rapid cu căldura ei și cu sensibilitatea la pământ.

Da, este cunoscută pentru modelare și fotografie, dar pledoaria ei pentru sănătatea mintală este ceea ce m-a făcut să mă conectez profund cu ea. "

Adele

Adele este definiția Jane a tuturor meseriilor și nu reușește niciodată să le stăpânească pe toate.

"Dar, în afara pălăriilor ei uimitoare, mă simt îndrăgostit de Adele'Abilitatea de a echilibra numeroasele puncte de vânzare pe care le-a stăpânit cu viața ei de mamă și apoi de a-și conduce afacerea de fabrică de moștenire, Hood London. Ea este o forță de care trebuie să ții cont și îmi place doar când oamenii nu se mulțumesc niciodată să fie un ponei cu un singur truc!"

Melanie

Melanie este un model alternativ care a luat lumea modei cu asalt.

"După ce am fost atât de fan al operei lui Melanie atât de mult timp, încă nu-mi vine să cred că am ajuns să lucrez cu ea la această campanie! Probabil unul dintre cei mai inspirați oameni pe care îi cunosc."

Leafar Seyer

PRAYERS este muzician și este Kat Von D.'Soțul său, deține un loc special în acest colectiv de artă.

"Credeți sau nu, i-am cerut lui Rafael să facă parte din această campanie cu mult înainte să începem să ne întâlnim! Și acum că este soțul meu, asta'E amuzant să mă gândesc cât de mult a devenit o muză pentru mine. Mă simt atât de norocoasă în atât de multe feluri, să fiu în aceeași propoziție cu acesta, darămite să am șansa de a-ți împărtăși strălucirea cu toți!"

Ashley

Ashley a fost creatorul lui Kat Von D.'Primul club de fani și reprezintă tot sprijinul primit de Von D de la fanii ei de-a lungul anilor.

"Ashley a fost fondatorul primului meu club de fancuri pe Instagram: @katvondunlimited. De-a lungul anilor ne-am împrietenit și ea îmi trimitea fotografii cu aceste piese de artă nativă pictate în mod complicat pe care le-a creat. Am fost atât de uimit de talentul și legătura lui Ashley cu moștenirea ei și cu această planetă.

După toți anii de dragoste, sprijin și inspirație adevărată, nu a existat nicio modalitate în care să nu o pot prezenta pe Ashley în această campanie."

Sylvia

Nu în ultimul rând, dar cu siguranță nu în ultimul rând, o listă cu Von D.'Inspirațiile nu ar fi'Nu fi complet fără mama ei.

"Există prea multe motive evidente de ce ar trebui să o prezint pe Mama mea în această campanie, ca și mine'Sunt sigur că vă veți aduna singuri la vizionarea acestui videoclip. Muchisimas gracias, Mami, pentru tot!"