În urma tragicii trageri de la Orlando'Clubul de noapte Pulse care a lăsat 49 de morți și peste 50 de persoane rănite în toată lumea au încercat să găsească modalități de a face față. Kelly Osbourne, vedeta realității TV și fiica lui Ozzy, a mers la magazinul ei local de tatuaje pentru a face o declarație foarte îndrăzneață – avea lumea "solidaritate" cernelită pe partea laterală a capului ei.

Împușcătura de la Orlando a lovit mulți nervi, deoarece nu a fost doar cea mai proastă împușcare din istoria americană, ci a vizat și comunitatea vulnerabilă LBGT. Oamenii din întreaga țară au acționat în moduri inspirate, arătând că nu se vor întoarce la un act de terorism. Acest lucru a fost demonstrat de un șir uimitor de lung de oameni care se grăbesc să doneze sânge dimineața după atac și multe privegheri care au avut loc în orașe de pe tot globul.

Tatuajele îi ajută adesea pe oameni să se vindece de evenimente tragice. Există ceva liniștitor în purtarea sentimentelor tale brute într-o manieră atât de publică. Într-o postare pe Instragram, Osbourne a explicat de ce a făcut tatuajul.

"Solidaritate: "Substantiv. Unitatea sentimentului indivizilor cu un interes sau scop comun." În mod individual, avem drepturi și daruri unice. Împreună avem putere și armonie puternică. Am vrut să fac acest tatuaj mult timp. Tragedia din Orlando m-a devastat și mi-a amintit că fiecare moment din viața noastră este prețios. Fiecare om este prețios. Iubeste tare. Trăiește cu grație, autenticitate și convingere, respect, scop și compasiune. Împreună realizăm ceea ce este imposibil celor care stau singuri. Cei dintre noi care îmbrățișăm și respectăm libertatea stăm împreună, progresăm împreună, sărbătorim împreună și ne întristăm împreună. Nu ești singur."

O aplaudăm pe Osbourne pentru că a făcut o declarație atât de îndrăzneață în sprijinul victimelor împușcăturii de la Orlando. Ne așteptăm ca acesta să fie doar primul și cel mai public din multe tatuaje tribute pe care le vom vedea în lunile următoare. Dacă ați făcut o declarație de tatuaj similară, vă rugăm să ne împărtășiți-o prin Twitter sau Instagram: @InkedMag.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: bărbați

Disponibil la INKEDSHOP.COM: bărbați's "Siglă" Tee by Inked