Ultimul zvon de relație care circulă în jurul One Direction este faptul că Liam Payne ar putea să se întâlnească cu judecătoarea „X Factor”, Cheryl Cole, iar unii chiar speculează că tatuajul de trandafiri pe care Liam i-a pus pe mâna lui în ianuarie ar putea fi un tribut adus noului neașteptat. romantism. Tatuajul cu trandafiri al lui Liam Payne este cernelit în partea de sus a mâinii stângi, în același loc cu vulturul de pe mâna opusă și, dacă zvonurile sunt adevărate, ar putea fi un omagiu ascuns pentru Cheryl Cole, care avea un gigantic trandafiri englezi tatuaj cernelit pe spate, fund și coapse în martie 2013. Superba piesă a fost cernelită de singurul Nikko Hurtado. 

Se pare că, în timp ce Cheryl Cole și Liam Payne se cunosc de ceva timp (ea era judecătoare la „The X Factor” când Liam a audiat pentru prima dată în 2008, la vârsta de 14 ani), abia au început să vorbească despre întâlnirile în decembrie, când Cheryl s-a despărțit de soțul Jean-Bernard Fernandez-Versini, cu care se întâlnise doar trei luni înainte de a se căsători. Liam a rupt lucrurile cu prietena ei de mult timp, Sophia Smith, în octombrie, și a fost la doar o lună după ce presupusa romantism a lui și Cheryl a început că Liam a intrat sub ac pentru noul său tatuaj de mână cu trandafiri..

liam payne cheryl cole

Primele zvonuri despre o posibilă poveste de dragoste între Cheryl Cole și Liam Payne au început să zboare atunci când Cheryl a încărcat pe Instagram o fotografie despre ea însuși care se îmbrățișează cu un bărbat misterios. Aceasta a fost urmată de o altă fotografie postată pe 2 martie, în care era prezentată Cheryl și trei bărbați, inclusiv Liam, cu legenda „My mister man is line #whosthemysteryman #whoisit #whosworthit”. Liam a apărut pentru a confirma zvonul despre întâlniri, când, în aceeași zi, a postat pe Instagram o fotografie cu el însuși sprijinindu-se în brațele lui Cheryl pe bancheta din spate a unei mașini.

Lucrurile s-au scăpat și mai mult de sub control atunci când Liam a postat un selfie Instagram alb-negru, fără cămașă, iar Cheryl a aprins semnul păcii, pe care și-a făcut-o poza de profil și apoi a șters-o imediat (probabil pentru că Cheryl a început să primească amenințări cu moartea. Să recunoaștem, fanii morți de One Direction pot fi destul de brutali.) De fapt, acum, când ne gândim la asta, chiar primul indiciu al unei posibile romantici între Liam Payne și Cheryl Cole a venit de Ziua Îndrăgostiților, când tânărul de 22 de ani a postat o fotografie dintr-un singur trandafir roșu împreună cu legenda „Copil fericit de Ziua Îndrăgostiților”.

liam și cheryl1

Totuși, Cheryl Fernandez-Versini nu a fost tot trandafir. De când vestea despre presupusa lor poveste de înflorire a fost făcută publică pentru prima dată, cântăreața a primit un torent de abuzuri de la fanii One Direction și a fost supusă unor insulte vulgare din partea celor îngroziți de decalajul de vârstă de zece ani al cuplului. Un direcționar deosebit de urât One Directioner a spus: F *** off Cheryl. Puteți avea orice om din lume. Îndepărtați-l de Liam sau vom avea probleme. ” În ciuda tuturor urăștilor, Liam și Cheryl par a fi fericiți și cine știe, poate că într-o zi va înlocui „doamna ei”. Cole ”tatuaj pe gât cu niște„ Mrs. Cerneală Payne ”.

Unisex

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Unisex "Skully Heart" Hanorac cu fermoar de la Inked x Cartel Ink