Margot Robbie (încă în costum ca Harley Quinn cernelită) tatuându-și una dintre colegele sale vedete.

Margot Robbie (încă în costum ca Harley Quinn cernelită) tatuându-și una dintre colegele sale vedete.

De la inventarea internetului, amatorii de filme abordează filmele într-un mod cu totul nou. În vremurile rele, fanii nu știau aproape nimic despre filme pe măsură ce se făceau, nu existau'T o heck de o mulțime de știri care s-au scurs. Acum, există un flux constant de informații care apar nu numai despre fiecare film în producție, ci chiar despre scenarii care ar putea deveni un film. Utilizând social media și bloguri în avantajul lor, precum și lansând mai multe trailere și teasere diferite, un studio poate spuma anticiparea luni, chiar și ani, înainte ca un film să ajungă în cinematografe. Unul dintre cele mai așteptate filme din memoria recentă este viitorul Suicide Squad și, sincer, am fost prins de la început.

Din a doua, prima imagine a fost lansată din film – o fotografie a lui Jared Leto ca un tatuaj acoperit de Joker – cerneala a fost incredibil de răspândită în temele filmului. După ce am aflat că Jokerul va avea o mulțime de tatuaje, despre care mulți fani au crezut că sunt o farsă la început, dar de atunci a fost confirmat, am văzut cantități semnificative de cerneală pe Harley Quinn (interpretată de Margot Robbie), Enchantress (interpretată de Cara Delevingne ), El Diablo (interpretat de Jay Hernandez) și oricine joacă Common (deocamdată este creditat doar pe IMDB ca "Omul tatuat"). La naiba, distribuția chiar și-a petrecut o seară legându-și tatuându-se reciproc. 

Așa reacționăm de fiecare dată când obținem o nouă privire asupra unui personaj tatuat de la Suicide Squad.

Așa reacționăm de fiecare dată când obținem o nouă privire asupra unui personaj tatuat de la Suicide Squad.

Tu'Mi-ar fi greu să găsesc un film cu mai multe personaje tatuate în roluri proeminente și, inițial, am fost încântați să vedem atât de multe stele ale filmului prezentând niște cerneală. De prea multe ori personajele tatuate pe care le vezi în filme tind să fie ticăloși (cred că DeNiro în Cape Fear) sau jucători de biți (Brad Pitt în Snatch), dar în Suicide Squad ele sunt "eroii."

Am pus eroi în ghilimele pentru că asta'Este discutabil dacă există sau nu eroi în Suicide Squad și, din cauza acelei zone gri, ne-am temperat entuziasmul față de film'Distribuția personajelor tatuate. Pentru cei dintre voi familiarizați cu benzile desenate (pe care eu'Presupun că nu mulți dintre voi iau în considerare lipsa de popularitate a benzii desenate. Ca tangentă, ea'E uimitor faptul că un astfel de comic destul de indragostit primește atâta dragoste de film) știi că echipa este în esență o grămadă de ticăloși adunați și forțați într-o situație în care trebuie să fie eroici. Și în ciuda faptelor lor, este întotdeauna evident că aceștia nu sunt oameni buni și că'ceea ce le face interesante. Așadar, atunci când se ia în considerare acest lucru, se pune o întrebare dacă Suicide Squad joacă sau nu împotriva stereotipului cu băieți buni tatuați; se pare mai mult că le dau tatuaje personajelor ca o modalitate de a le desemna ticăloși, deși vor fi în continuare publicul pe care se așteaptă să-l înrădăcineze.

Acest lucru ar putea fi citit prea mult în lucruri, dar știați deja asta pentru că noi'Vorbești despre un film cu nouă LUNI înainte ca acesta să ajungă în cinematografe, orice speculație cu privire la acesta citește prea mult în lucruri. Acestea fiind spuse, este interesant faptul că majoritatea personajelor pe care le-am văzut cu tatuaje nu'În mod istoric, le aveți în benzi desenate. Joker – niciodată tatuat. Harley Quinn – nu a fost niciodată cernelită. Vrăjitoare – nu. Singurul personaj care a avut tatuaje de-a lungul istoriei cărților de benzi desenate este El Diablo (noi'Voi continua să ignor Common'Caracterul este deocamdată pentru că noi nu'nu știu cine este exact). Prin urmare, se crede că regizorul David Ayer a luat o decizie conștientă de a adăuga cerneală la jumătate din distribuția filmului. Ar putea fi ceva la fel de discret ca a crede că ar arăta al naibii de grozav dacă Joker ar ține pe cineva într-o încuietoare pentru cap, ar avea un zâmbet de tatuaj care le-a acoperit fața, ceea ce, pentru înregistrare, ar fi minunat. Sau poate Ayer căuta o modalitate ușoară de a face personajele să pară oarecum mai îndrăznețe, iar tatuajele erau soluția simplă.

Un set recent de coperte ale Empire le-a oferit fanilor o primă privire asupra câtorva personaje, inclusiv o versiune tatuată a Enchantress.

Un set recent de coperte ale Empire le-a oferit fanilor o primă privire asupra câtorva personaje, inclusiv o versiune tatuată a Enchantress.

Ceea ce mă face să cred că principalul motiv pentru care Ayer a ales să adauge tatuaje la trei dintre cele patru personaje cu cel mai mare profil din film (cu excepția lui Will Smith's Deadshot) avea ca tatuaje să le desemneze ca fiind "rău." La fel ca în westernurile vechi ticălosul purta întotdeauna negru, simt că Ayer folosește tatuaje pentru a crea același efect. Și în august, când Suicide Squad va ieși în sfârșit, tatuajele vor oferi audienței un subtil memento că, deși sunt înrădăcinate pentru ca Harley Quinn să salveze lumea, ea încă nu este't eroul care ar fi, de exemplu, o femeie minunată care nu este tatuată. Încă o dată, aceasta este total speculație și sperăm sincer că ne înșelăm. Poate că acesta este un film care se întâmplă să aibă eroi cu tatuaje și putem înceta să ne supărăm despre felul în care sunt descriși în filme, dar cred că'Va trebui doar să aștept și să văd.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei's "Pofta de cranii" Rochie Rizzo by Sourpuss Clothing