Condoniți cerneala pentru minori?

În timp ce fiecare stat diferă de vârsta legală în care o persoană poate fi tatuată, majoritatea oamenilor ar fi de acord că vârsta de 10 ani este mult prea tânără pentru o operă de artă permanentă. Cu toate acestea, la sfârșitul lunii trecute, un videoclip de pe Facebook a devenit viral cu un pre-adolescent tatuat cu acordul mamei sale. Și ca să înrăutățească lucrurile, tatuajul a fost făcut de un tânăr de 16 ani! Aruncați o privire la acest caz de tatuare criminală în galeria de mai jos și împărtășiți-vă părerile despre această poveste în secțiunea de comentarii de pe Facebook.

Captură de ecran 04-04-2018 la 14.16.16

Poți să crezi asta?

Săptămâna trecută, o mamă din Ohio, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzatăMama, Nikki Dickinson, i-a permis tânărului de 16 ani să-și tatueze fiul în sufragerie și a intrat sub foc după ce a postat procesul pe pagina sa de Facebook.TheAdolescentul a fost, de asemenea, acuzat de două delincvențe de a face tatuaje care nu îndeplinesc standardele corespunzătoare de salubrizare, sterilizare și siguranță ale statului.Potrivit locotenentului Rick Herring de la Departamentul de Poliție Bellefontaine, „Telefoanele nu au încetat să sune. Am primit apeluri de la mai multe state diferite de la oameni care sunt preocupați de bunăstarea acestui copil Ce părere aveți despre această poveste virală? Ai permite copilului tău să fie tatuat minor? Împărtășiți-vă părerile în secțiunea de comentarii de pe Facebook.

PRINS

Săptămâna trecută, o mamă din Ohio, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzată " copilul de infracțiune de gradul I care pune în pericol și contribuie la delincvența unui minor" după ce i-a permis unei tinere de 16 ani să-și tatueze fiul în vârstă de 10 ani.