Ea'este icoana frumuseții clasice de la Hollywood. Dar ar fi o prostie să o scriem pur și simplu ca pe un chip drăguț care avea un drum ușor spre succes.

Născută Norma Jeane Mortenson, Marilyn Monroe a avut o copilărie aspră. A suportat să trăiască în case de plasament și mai multe agresiuni sexuale. S-a căsătorit la vârsta prea mică de 16 ani, dar când soțul ei Jimmy Dougherty a plecat să slujească în Pacificul de Sud, lucrurile s-au întors pentru Norma. După ce a fost descoperită de un fotograf, ea a semnat primul său contract de film în 1946 și s-a transformat în personajul ei Marilyn Monroe, schimbându-și numele și murindu-și părul blond..

Poate Monroe'Fragilitatea interioară și finalul tragic final joacă un rol semnificativ în oameni'Fascinația pentru bombă blondă. Sigur, sex-appeal-ul ei este în centrul atenției, dar apelul ei durabil sugerează o legătură mai profundă.

Monroe'corpul se odihnește la Cimitirul Westwood Village Memorial Park, Los Angeles. Dar imaginea ei trăiește în mai multe forme, de la marele ecran până la tatuajele comemorative ale vedetei de la Hollywood.

Monroe a fost cunoscută pentru rolurile sale de film, unde a fost distribuită ca blonda aeră și prost. În timp ce era cunoscută mai ales pentru silueta și frumusețea sa, unii dintre fanii ei îi aduc un omagiu cuvintelor ei cu citate Marilyn tatuate.

Marilyn Monroe Two Faced

Tatuaj de Aaron Peters

Poate că a vorbit în tonuri moi, dar nu'Nu înseamnă că Monroe nu putea'Nu am cuvinte dure pentru a convinge oamenii.

lumea lui Marilyn Monroe

Multe feministe pot lua probleme cu ceea ce pare a fi o concesie, dar în contextul timpului ei, exprimându-și pur și simplu nevoia de a fi cine este, indiferent de ce rezonează și astăzi.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei's "Logo cu cerneală" Rezervor

Marilyn Monroe, frica este o prostie

Acestea sunt cu adevărat cuvinte de trăit. În mod clar l-au servit bine pe Monroe.

Tatuaj cu imperfecțiune Marilyn Monroe

Chiar dacă era considerată vârful frumuseții, Monroe'Insecuritățile personale au informat probabil aceste cuvinte de înțelepciune pe care le putem trăi cu toții.

pahar de craniu

Disponibil la INKEDSHOP.COM: "Craniu condamnat" Shot Glass