Dacă ești un soldat tatuat și soarele a ieșit, ar fi bine să fii sigur că o singură armă a ieșit.

Un articol de Revista Timeface o evaluare îndrăzneață, dar statistic, a grupului de vârstă pe care forțele armate îl folosesc cel mai adesea pentru serviciul militar. Potrivit unui raport al Wall Street Journal, șapte din zece membri cu vârste între 17 și 24 de ani care doresc să se alăture armatei nu ar putea să se înscrie din „motive legate de sănătate, [sau] aspectul fizic; inclusiv tatuaje și educație ”, potrivit Pentagonului.

În esență, 71 la sută din cei 34 de milioane care alcătuiesc fondul principal de talente pentru armată nu s-ar califica pentru serviciul militar pentru o serie de factori diferiți. Un pic peste un sfert dintre aceștia ar rata nota din motive precum obezitatea sau probleme de sănătate mintală. Alte opt la sută sunt luate în calcul pentru apariția ADHD sau a altor medicamente similare pe bază de prescripție medicală în mod obișnuit. Alte baruri din serviciu includ lucruri cum ar fi înregistrarea unei acuzații de delict în evidența dvs., lipsa unei diplome de liceu sau …

Având anumite tatuaje și aparate de măsurare a urechii.

Există unele interdicții flagrante subliniate în politica uniformă recent revizuită a armatei. Orice lucru aflat deasupra liniei tricourilor – cum ar fi tatuajele faciale sau modelele gâtului – sunt în afara, care se încadrează în uniformitatea cu care se străduiesc în criteriile cerute în ceea ce privește coafurile, barbele etc. Pot fi făcute excepții speciale, dar fie nu asta se întâmplă depinde de recrutorul individual, care semnează derogările necesare pentru a se alătura. “Nu am adoptat o mentalitate cu zero defecte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului Apărării, Nathan Christensen, pentru The Wall Street Journal. „Evaluăm fiecare solicitant din perspectiva întregii persoane.”

Deci, evident, nu este o moarte completă pentru oricine are tatuaje dispuse să plece pentru a lupta pentru stele și dungi. Dar totuși, într-o eră în care standardele de înrolare scad și există un număr din ce în ce mai mare de oameni din grupa lor de vârstă primită care se înscriu, nu ar fi rezonabil să se permită un pic mai multă clemență pentru cei aproximativ 180.000 de persoane susținute de Jurnal ca voluntari pentru forțele armate în fiecare an?

La urma urmei, tatuajele sunt cel mai frecvent motiv cosmetic pentru care solicitanții militari sunt respinși. În Arizona, aproximativ 500 de persoane au fost recent s-a întors de la a-și servi țara din cauza tatuajelor lor. Acest lucru ar putea fi esențial, având în vedere că din cele 34 de milioane de persoane menționate mai devreme, doar aproximativ 1% vor să se înroleze. În 2011, 100.000 indivizi voluntari numai pentru Armată și Rezerva Armatei.

Restricții sunt în vigoare pentru mai mult de patru tatuaje vizibile sub cot sau genunchi, mai mult de un tatuaj în stil banderolă (limitat la 2 ”în dimensiune) și mâneci de orice fel pe brațe sau picioare – presupunând că nu traversează asta cot / margine genunchi conform Army Times.Dar dacă o fac, armata a spus că soldaților li se va cere să plătească din buzunar pentru eliminarea oricărui tatuaj care încalcă politica conform unui Stele si dungi articol datând din septembrie anul trecut.

Există, de asemenea, interdicții asupra tatuajelor sexiste sau rasiste care susțin filozofii degradante sau degradante pentru o persoană bazată pe rasă, etnie sau origine națională. Dar altul politică, o interdicție abstractă a tatuajelor indecente sau ceea ce ei consideră „extrem de ofensator pentru modestie, decență, corectitudine sau profesionalism”, pentru noi, ar putea părea un pic subiectiv în acest scenariu.

Centrul de cercetare Pew a spus că în 2010 aproape 40% dintre adulții americani cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani aveau tatuaje. 32 la sută între grupul respectiv și vârsta de 40 de ani au avut cel puțin unul – numărul a crescut de atunci. Dacă citiți acest lucru, probabil că știți prea bine că nu este exact o tendință trecătoare cu care ne confruntăm și, deoarece continuă să obțină o acceptare generală în toată țara, probabil că va trebui să se facă concesii la toate nivelurile societății.

Aceasta a fost încercarea armatei de a găzdui un număr tot mai mare de bărbați și femei de serviciu care aleg să se tatueze. Cu toate acestea, în condițiile în care reglementările spun că toate cernelurile noi trebuie raportate unui ofițer comandant și arhivate în Registrul lor de resurse umane militare ale armatei, această politică nu este tocmai îngăduitoare sau chiar evitabilă de către orice standard, unele chiar mergând până la da in judecata militarii pentru încălcarea drepturilor primului amendament. Deși toate tatuajele anterioare care vor fi înregistrate vor fi înregistrate pentru a ajuta la determinarea parametrilor aplicării politicii, există încă acel potențial factor subiectiv uman care ar putea pune oamenii în dificultate pentru formele lor de exprimare personală.

Christensen a declarat pentru Wall Street Journal că recrutarea obiectivelor din ultimii ani a fost atinsă, ceea ce înseamnă că prevenirea persoanelor cu tatuaje fastuoase nu le dăunează numărului. Deși, în 2007, doar 79% dintre înscriși aveau diplome de liceu, ceea ce însemna o scădere de 11% față de șase ani mai devreme. Standardele de fitness au fost reduse și în anii de după 2001.

Acest lucru ne face să ne gândim puțin la prioritățile acestei politici uniforme. Ultima dată când am verificat, nu în fiecare zi vedeți un soldat activ cu ceva, cu atât mai puțin un antebraț, expus la un moment dat. Și, sincer, când situația de pe teren lovește febra, chiar contează cum arată persoana care ne apără libertatea?

Sgt. Maiorul armatei Raymond Chandler a fost citat în Stars & Dungi care spun că armata vrea ca soldații să iasă în evidență datorită realizărilor lor, nu din cauza modului în care arată.

Deci, acesta este ceea ce ne lasă în contradicție cu această politică. Dacă estetica este atât de lipsită de importanță în viața militară, de ce este atât de dificil să privești pe lângă un tatuaj care, în majoritatea cazurilor, nici măcar nu este vizibil? Un erou poate veni în toate formele, dimensiunile și culorile, de orice religie și orice etnie. Deci, de ce sunt tatuajele în care trasăm linia?