Oamenii s-ar opri și ar uita!

Keith Crowell nu s-a gândit niciodată că această călătorie normală la frizerie pentru îngrijirea și curățarea sa obișnuită îi va transforma în cele din urmă lumea într-un coșmar viu!

Keith s-a așezat pe scaunul de frizer și a vorbit puțin cu tunsorul în timp ce își făcea treaba. În timpul tunsorii, frizerul i-a șters pielea lui Crowell de ambele părți ale feței.

Aceste lucruri se întâmplă și Crowell, crezând că nimic din reducerile minore nu a părăsit magazinul pentru a-și continua ziua și viața.

Din păcate lucrurile nu s-au dovedit atât de inocente. De fapt, Cromwell era pe cale să se angajeze într-o călătorie oribilă!

19396801_10154481759887027_2850944917504511370_n

 Fotografie prin facebook

Intră un singur om'Coșmar!

Foto prin gofundme Aceste mici tăieturi de pe fața lui Crowell nu s-au vindecat niciodată corect și, în schimb, a trebuit să se confrunte cu o afecțiune care i-a schimbat viața, care a făcut ca rănile să crească în ceea ce părea literalmente kilograme de țesut cicatricial maltratat. În ciuda faptului că a avut două intervenții chirurgicale în încercarea de a îndepărta țesutul, masele cărnoase au crescut doar mai mari și mai agresive.Fotografie prin wbrcCrowell a fost diagnosticat în cele din urmă cu cheloide. Aceste creșteri benigne care pot apărea oriunde pe corp și, deși prezintă puține riscuri pentru sănătate, sunt inestetice și pot împiedica anumite simțuri dacă sunt pe cap. Cu toate acestea, cazul lui Crowell a fost extrem de sever!Crowell a suferit timp de aproape 13 ani, neputând obține o asigurare pentru a-și plăti procedurile, susținând că starea sa a fost mai degrabă o problemă cosmetică decât o problemă de sănătate. Crowell a dezbătut acea decizie, insistând asupra stării sale, care i-a inhibat auzul și înghițirea. El a declarat: „Simt că nu este cosmetic. Aceasta este traiul meu. Aceasta este viața mea chiar aici. ” Poziția lui Crowell de paznic de cazinou înseamnă că trebuie să interacționeze cu oamenii față în față în fiecare zi.La un moment dat, Crowell avea aproape 40 de kilograme de carne în exces atârnând de față, totuși nu și-a pierdut niciodată speranța. Omul care merge în biserică a adoptat o mantră: „Roagă-te până când se întâmplă ceva”. Și, în sfârșit, într-o zi, ceva a făcut!Crowell a reușit să strângă destui bani printr-o campanie GoFundMe care i-a permis să zboare la New York, astfel încât un chirurg plastic să poată începe să îndepărteze masele în continuă creștere. Acum, fără cheloizi, Crowell se simte ca un om nou. El a spus: „Mă simt mult mai ușor. Are o greutate mare de pe umerii mei. Sunt energic. Mă simt mai mult din mine. Mă simt mai viu ”.Crowell are două cicatrici mari pe părțile laterale ale feței sale, totuși consideră că acestea îi servesc drept amintire a forței sale personale și a tuturor oamenilor care l-au susținut în călătoria sa dureroasă. Din fericire, medicii cred că operațiile au avut succes, iar cheloidele nu se vor mai întoarce niciodată. Crowell a răspuns: „S-a terminat povara mea”.

Tăiați niciodată vindecată!

Fotografie prin gofundme

Acele mici tăieturi de pe fața lui Crowell nu s-au vindecat niciodată corect și, în schimb, a trebuit să se confrunte cu o afecțiune care i-a schimbat viața, ceea ce a făcut ca rănile să crească în ceea ce părea literalmente kilograme de țesut cicatricial maltratat. În ciuda faptului că a avut două intervenții chirurgicale în încercarea de a îndepărta țesutul, masele cărnoase au crescut doar mai mari și mai agresive.