dulce16

FOTOGRAFII ȘI VOTURI URMEAȘTE TEXTUL

Bine ați venit la Sweet Sixteen! În primele noastre două runde de vot, au existat o mulțime de supărări în Turneul modelului de nebunie tatuat din 2015. Sincer, asta'e subevaluarea lucrurilor. Cel mai înalt model rămas în turneu este Radeo, o serie de patru. Asta înseamnă că fiecare, doi și trei (precum și restul celor patru) au fost eliminați. Mai avem chiar și o 16 sămânță (Patton Suicide)! Acea'nebunia absolută.

Destul cu trecutul, lasă'Privesc spre viitor. Chiar și luând în considerare toate supărările, Sweet Sixteen este absolut plin de concursuri uimitoare pe care le aveți'Va trebui să văd să cred. Noi'Sunt foarte intrigat de a vedea cum luna viitoare's Fata de copertă cu cerneală pe care o face Heather Moss în lupta ei cu Vanessa Lake – alegerea doar a uneia dintre femeile frumoase pentru a merge mai departe poate fi cea mai grea decizie pe care o ai'Voi face vreodată. Cu toate acestea, doar un pic mai jos în paranteză'Îl voi găsi pe Cleo Wattenstrom care se confruntă cu Little Linda – ambele femei sunt tatuatoare talentate, pe lângă faptul că sunt modele superbe. Acea'Doar două dintre cele opt meciuri uimitoare, tu'Va trebui să parcurgeți galeria de mai jos pentru a vedea restul și a vă exprima votul.

Amintiți-vă, toate modelele concurează pentru propria lor filmare Inked Girls (care ar putea fi, de asemenea, considerată un premiu pentru dvs.) și pentru ceva swag de la InkedShop.

Votarea sa încheiat pentru această rundă a turneului. Mergeți la Elite Eight pentru a vedea cine a câștigat și a votat pentru modelele pe care doriți să le treceți în Final Four. Puteți verifica cum am ajuns la acest punct, dar revenind înapoi și răsfoind prima și a doua rundă.

Don'Nu uitați să derulați până la capăt și să votați pentru fiecare meci.

Fie ca cea mai bună femeie să câștige!

Heather Moss vs. Vanessa Lake [socialpoll id =Makani Terror vs. Emma Mae [socialpoll id =Iată o prezentare detaliată a modului în care am ajuns în acest punct în această regiune.Bernadette Macias vs. Arabella Drummond [socialpoll id =Cleo Wattenstrom vs. Little Linda [socialpoll id =Iată o prezentare detaliată a modului în care am ajuns în acest punct în această regiune.Disponibil la INKEDSHOP.COM: FemeiRadeo vs. Patton Suicide [socialpoll id =Sara X vs. Jesse Lee Denning [socialpoll id =Iată o prezentare detaliată a modului în care am ajuns în acest punct în această regiune.Disponibil la INKEDSHOP.COM: bărbațiEmily Dear Heart vs. Leah Jung [socialpoll id =Cara Mia vs. Christie Jay [socialpoll id =Iată o prezentare detaliată a modului în care am ajuns în acest punct în această regiune.Disponibil la INKEDSHOP.COM: FemeiReducerea magazinului cu cerneală

Heather Moss vs. Vanessa Lake 

[socialpoll id ="2260590"]