Într-o mișcare șocantă, care va trimite valuri nu numai în Liga Națională de Fotbal, ci și în toate sporturile profesionale majore, comisarul NFL Roger Goodell a anunțat că începând din sezonul 2018 jucătorilor li se va interzice să aibă tatuaje vizibile. De ani de zile NFL a fost poreclit în mod derizoriu "Fără ligă distractivă" iar această nouă regulă va consolida în continuare această reputație.

"Jucătorii din Liga Națională de Fotbal fac parte dintr-o fraternitate privilegiată cu dreptul de a purta uniforma NFL," A spus Goodell într-o declarație. "Când un jucător este tatuat încalcă uniforma respectivă. Toată lumea știe că niciun jucător nu este mai important decât echipa, așa că de ce ar trebui să i se permită unui jucător să-și modifice aspectul fizic într-un mod în care să se distingă de echipă?"

Acei jucători aflați în prezent în ligă cu tatuaje vizibile vor avea opțiunea de a-i acoperi înainte de jocuri, antrenamente și conferințe de presă. Cei care aleg să nu respecte noile reglementări vor fi supuși amenzilor și altor măsuri disciplinare, inclusiv posibilitatea suspendării.

Ceea ce este probabil cea mai draconiană parte a noului regulament va ieși la iveală în timpul draftului NFL din 2018, când jucătorii care vor avea vizibilitate vor fi neeligibili. Ați auzit corect faptul că jucătorilor de la facultate nu li se va permite să fie recrutați dacă au tatuaje vizibile. Surse din cadrul NFL spun că liga este pregătită pentru o luptă legală îndelungată din partea Asociației Jucătorilor NFL.

Nicio altă ligă nu a mers niciodată atât de mult încât să interzică jucătorilor să aibă tatuaje; cea mai apropiată ligă a venit atunci când Major League Baseball a creat o regulă prin care aruncătorii ar trebui să acopere tatuaje pe antebrațul brațului lor de pitching. Poreclit "Regula lui Justin Miller" după un reliever puternic tatuat din Toronto Blue Jays, regulamentul a fost implementat deoarece s-a crezut că tatuajele sale ar putea distrage atenția unui lovitor de la a vedea mingea în timp ce a fost eliberată, oferind astfel ulterior un avantaj nedrept.

Rămâne de văzut cum vor reacționa jucătorii din NFL. Suntem deosebit de interesați să auzim reacțiile unor jucători care au păstrat paginile lui Inked în trecut, precum Stevie Johnson, LaMarr Woodley, Rey Maualuga și Tyrann Mathieu..

Pregătește-te pentru o NFL foarte diferită în următorii câțiva ani.

Vă rugăm să luați o secundă pentru a vedea data din partea de sus a acestui articol. O zi a pacalelilor fericita! În mod clar, aceasta este o lucrare de satiră și sperăm că v-am făcut să chicotiți puțin.

Disponibil la INKEDSHOP.COM:

Disponibil la INKEDSHOP.COM: "Eu'm Hungover" Cană uriașă de la Black Label