Unii oameni scriu într-un jurnal sau salvează fotografii decolorate pentru a rememora flăcările vechi, dar există un tip acolo care are o metodă mult mai unică de a-și aminti femeile cu care s-a culcat – le ține cont, adăugând perle la un rozariu – ca un tatuaj pe spate.

Într-un chat live recent cu Mallory Ortberg, cunoscută și sub numele de Dragă prudență, o femeie a vorbit despre un tatuaj neterminat de „rozariu” pe spatele iubitului ei, despre care a fost șocată să descopere că nu este o piesă religioasă, ci mai degrabă un mijloc de a-i califica femeile din trecut. „Am descoperit recent că tatuajul neterminat ca un rozariu de pe spatele iubitului meu primește o nouă perlă pentru fiecare fată cu care se culcă sau se întâlnește”, a explicat ea. „Mi-a„ dat ”patru perle pe spate ca„ cadou surpriză ”pentru al doilea an împreună”.

Nu există fotografii cu tatuajul online, deci aceasta este presupunerea noastră educată despre cum ar putea arăta.

Nu există fotografii cu tatuajul online, deci aceasta este presupunerea noastră educată cu privire la cum ar putea arăta.

Potrivit bietei fete care se întâlnește cu acest tip – este identificată doar ca „42 de perle și numărătoare” – „a presupus întotdeauna că este un tatuaj religios (are multe tatuaje) și nu a întrebat niciodată, dar a oferit informații despre aproape toate ceilalti.” Așadar, când a primit „cadoul surpriză” a patru perle pe spatele său, a aflat adevăratul sens din spatele cernelii și a fost, după cum spune ea, „incredulă”. „Are istoricul sexual și de întâlniri pe un rozariu pe spate, hai,” a spus ea. „A luat-o foarte prost (patru perle este cel mai mult pe care le-a primit orice fată, aparent) și nu va vorbi cu mine până nu-mi cer scuze.”

„42 Perle și numărare” și-a terminat transmiterea Dragă prudență cu această întrebare: „Suntem la mijlocul anilor 20 și suntem bine împreună, dar mă înșel dacă cred că este un steag roșu sau îmi lipsește empatia?” Ca răspuns la întrebare, Dear Prudence l-a sfâșiat destul de mult pe tip, scriind: „Nu văd cum tatuajul iubitului tău este altceva decât ridicol și faptul că el refuză să-ți vorbească până nu îți ceri scuze pentru că nu găsești menținerea punctajului sexual aplicat pe spatele lui, cumva complementar pentru tine, spune multe despre el. ”

Draga Prudență a menționat, de asemenea, că, deși tatuajul din spate nu este neapărat motive suficiente pentru a pune capăt relației, „Steagul roșu adevărat este furia absurdă petulantă pe care a decis să o arunce pentru că te simți insuficient onorat de înfiorătorul scorecard romantic pe care l-a gravat în înapoi.” Ei bine, sperăm doar că această fată îi face o favoare tuturor celorlalte femei și rămâne cu iubitul ei, așa că nu are ocazia să-i adauge mai multe perle la tatuajul din spate.

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Femei's "Logo cu cerneală" Rezervor