Tatuatorii din statul New York se luptă să respecte o nouă lege care impune utilizarea acelor și a cernelii de unică folosință. În timp ce utilizarea acelor de unică folosință este standardul industrial, cerneala de unică folosință este în prezent o raritate. Pentru a înțelege cum ar afecta acest lucru artiștii din New York înainte ca legea să intre în vigoare în decembrie, am apelat la un insider, Tattoo Lou. În calitate de proprietar al World Famous Tattoo Ink și al mai multor magazine de tatuaje, Tattoo Lou înțelege atât punctul de vedere al artistului, cât și al furnizorului de cerneală.. 

Un pic de adevăr pentru toată lumea despre noua lege – nu este la fel de rău pe cât pareți să credeți! Voi spune ca artist de tatuaje în această afacere de mulți ani și ca producător de cerneluri pentru tatuaje, că știam că într-o zi va veni asta.

Trăim o lume a articolelor de unică folosință de unică folosință. Problema este că există mulți oameni care nu'Nu știu ce fac înființând companii de cerneală și având mucegai și bacterii care cresc în interiorul cernelurilor lor. Recenta rechemare de către FDA a creșterii mucegaiului într-o cerneală și a celui din ultimul an al tipului din New York este cauza apăsării pentru a face acest lucru. În plus [pentru a combate] cernelurile de tatuaj contrafăcute care vin din China, pe care oamenii le cumpără doar pentru a fi mai ieftine.

Chiar acum [legea] este doar la New York, dar vă promit că va călători rapid în țara noastră și în Europa. Europa vorbește despre acest lucru de mulți ani acum, dar nu au apăsat pe trăgaci. Sunt sigur că, odată ce vor primi acest lucru, în curând se va întâmpla și acolo.

Cu toată sinceritatea, nu este chiar un lucru rău. Argumentul lor este după ce deschizi o sticlă de cerneală în aer că nu mai este sterilă. Da și nu este răspunsul la acest lucru. Companiile profesionale de cerneală vor folosi un conservant în cerneală [pentru a preveni mucegaiul]. Folosim un conservant alimentar pentru a împiedica orice creștere, deoarece acesta este cel mai sigur pentru organism, dar alimentele nu sunt pe raft timp de 3 ani în medii complet diferite, fiind deschise și închise ca și cerneala de tatuaj..

Alte opțiuni sunt substanțele chimice dure și vă voi spune că unele companii folosesc de fapt substanțe chimice dure pentru a vă împiedica cerneala să crească mucegai. Slavă Domnului că nu am avut niciodată probleme de mucegai cu cernelurile noastre, dar chiar și unele companii mari de cerneală au avut probleme de mucegai de câteva ori. Păstrăm eșantioane din fiecare lot și le verificăm după timp pentru a ne asigura că clienții noștri sunt în siguranță.

Urăsc să fiu cel care o spune, dar [cernelurile de unică folosință] sunt într-adevăr mai sigure și garantate sterile pentru fiecare client, chiar și trei ani mai jos, deoarece nu există contact cu aerul până când nu este deschis. Ne trimitem chiar și cernelurile pentru ca Gamma Radiation să fie cu încă un pas înainte pentru a ne asigura că cerneala dvs. este sterilă. Crede-mă, cerneala ta poate avea mucegai și bacterii care cresc în ea, aaaaaaaaa înainte de a o vedea vreodată. Nu l-ați ști niciodată și vă poate îmbolnăvi clienții!

Am făcut un singur produs de service în urmă cu aproximativ 10 ani și a eșuat pe piață, deoarece nimeni nu era pregătit pentru asta. Acum, din păcate [artiștii de tatuaje] nu vor avea de ales. Totul este modul în care îl portretizați și cum îl vindeți clientului. Cred că clientul va fi fericit să plătească un pic în plus pentru asta. Să nu reacționăm exagerat și să ne gândim la acest lucru și să ne dăm seama cum îl putem face să funcționeze. De asemenea, să fim siguri că suntem cu toții foarte educați cu privire la raționamentul pentru a putea explica clienților noștri tot ce se întâmplă aici.

Ar fi fost frumos dacă am ști cu toții înainte de a fi semnat și am putea argumenta punctele noastre despre asta atunci, rușine este că nimeni nu știa. Am vorbit chiar cu departamentul meu local de sănătate și mi-au spus că nu au nicio idee până la semnarea legii.

De asemenea, vă promit că toate companiile de cerneală lucrează la o rezoluție în acest moment. Așadar, înțelegeți poziția companiilor de cerneală cu privire la această lege – nu ne oferă prea mult timp pentru a ne pregăti și schimbă întreaga noastră activitate, echipamentele și procesul nostru de umplere. Va trebui să obținem echipamente noi foarte scumpe sau să începem externalizarea, care este și foarte scumpă. Când adăugați cumpărarea unei tone de pachete de servicii individuale, această lege va costa companiilor de cerneală o TON de bani pentru pregătire, mai ales cu o notificare atât de scurtă!

Vă rugăm să arătați o anumită apreciere pentru companiile de cerneală care vor trebui să cheltuiască o avere și să schimbe totul pentru a vă putea conforma. Nu suntem doar noi, fiecare companie importantă de cerneală va fi nevoită să găsească o soluție. În pregătirea pentru Europa, în cele din urmă, am făcut un contract cu o unitate certificată FDA și certificată ISO, care ne va umple cernelurile pentru a face acest lucru posibil când va veni. Ei bine, este aici și suntem pregătiți. Niciodată, într-un milion de ani, nu aș fi crezut că va fi primul New York!

Puteți găsi Tattoo Lou pe el site-ul web, Facebook, Stare de nervozitate și YouTube. 

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Anatomy Skull de la Black Label

Disponibil la INKEDSHOP.COM: Anatomy Skull de la Black Label