Sunteți familiarizați cu orbitarea?

Ca cineva care a crescut cu social media la îndemâna mea, eu'Am trecut prin majoritatea anilor de întâlnire, jucând un rol important în acest proces. Încă de la începuturile de mesagerie, pasiunile mele pentru AIM până în prezent, găsirea unor potriviri potențiale pe aplicații de întâlniri precum Bumble, tehnologia și cultura social media sunt o parte integrantă a formării conexiunilor romantice. Și în timp ce apariția tehnologiei în întâlniri poate să o producă'Avantajele sale prezintă, de asemenea, o serie de probleme care nu au mai existat până acum pe platforme precum Instagram și Snapchat. Rețelele sociale permit persoanelor să ignore convențiile tradiționale de curte și promovează "păcătos" practici de întâlnire – de la apeluri de pradă la sexting, până la ghosting. Și una dintre cele mai recente infracțiuni împotriva întâlnirilor căreia i s-a dat doar recent un nume orbitează – cu care s-ar putea să nu fiți familiarizați acum, dar cu siguranță ați experimentat într-un fel sau altul de-a lungul istoriei dvs. de întâlniri..

social-media-gty-jt-180308_16x9_992

Aflați despre acești termeni de tendință

Mâinile femeii folosind smartphone-ul mobil pe stradă cu pictograma social media și rețea socială.Orbita este clasificată ca fiindO scriitoare pentru Man Repeller este creditată pentru inventarea termenului de orbitare, deoarece descrie o întâlnire cu o fostă flacără pe care o pot atesta multe femei care se întâlnesc astăzi. „După cea de-a doua întâlnire, a încetat să mai răspundă la textele mele. În curând am aflat că s-a terminat, dar în zilele următoare, am observat că urmărea fiecare dintre poveștile mele Instagram și Snapchat - și a fost adesea unul dintre primii oameni care au făcut acest lucru. „Câteva săptămâni mai târziu, după ce încă nu am corespondență, am decis să îl dezamăgesc pe Tyler de pe toate cele trei platforme sociale. Pe Facebook și Snapchat, asta însemna că nu ne mai putem vedea conținutul reciproc, dar pe Instagram, nu avem un astfel de noroc. „Au trecut peste două luni de când am vorbit și Tyler nu numai că mă urmărește pe Instagram, ci se uită la fiecare dintre poveștile mele. Aceasta nu este fantomă. Aceasta orbitează. ”După ce m-am familiarizat cu orbita, am început să investighez alți termeni și am dat peste expresieDeși, în esență, aceste concepte există de secole în forme primitive, social media le permite oamenilor să fie niște tâmpenii atunci când vine vorba de întâlniri. EsteCe părere aveți despre orbitare, fantomă și pesmet? Ești victima acestor crime împotriva întâlnirilor moderne? Sau, pe de altă parte, ești vinovat că ai perpetuat aceste păcate de întâlnire? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de pe Facebook?

Noua terminologie

Acolo'Este un nou termen care plutește în jurul internetului și are rețelele sociale susținute în brațe. Aceasta'se numește orbitează și tu'Probabil că l-am experimentat într-un fel sau altul.