Azi'Craniul zilei este această piesă uimitoare de Carl Grace. Grace este un artist de tatuaje negru și gri foarte recunoscut și respectat, cel mai bine cunoscut pentru realismul său personalizat cu mâna liberă.

În calitate de artist care lucrează atât de mult cu mâna liberă, Grace este minunată în interpretarea pieselor organice care curg frumos cu fiecare client'tipul corpului. În timp ce multe tatuaje uneori tind să se simtă plate sau "blocat pe" la piele, Grace'Lucrările sale întotdeauna complimentează corpul în general și, prin urmare, citesc mai mult ca o parte reală și naturală a pielii.

Ne place cum astăzi'Selecția craniului folosește modele de fum, asemănătoare fumului, pentru a crea ideea că ceasul și craniul apar de fapt din interiorul pielii. Acest flux general urmărește frumos musculatura clientului'Brațul în timp ce trece în ceas, o tranziție care se repetă atunci când același ceas trece în craniu.

Ne place evidențierea care a fost folosită pentru a lumina funcționarea interioară a ceasului'mâinile, precum și cele mai subtile evidențieri puse în loc în jurul craniului'fata lui. Cavitățile adânci și goale ale craniului se simt brusc mai reale cu aceste adăugiri și, prin urmare, recreează efectul mimat al imaginii care apare efectiv de la client'pielea lui.

Pentru mai multe piese uimitoare ale craniului, consultați aici unele dintre favoritele noastre din toate timpurile.

Disponibil la INKEDSHOP.COM:

Disponibil la INKEDSHOP.COM: "Craniu condamnat" Shot Glass