Puneți la încercare abilitățile de inspecție a pradă

În timp ce anii 1990 și începutul anilor 2000 au fost în legătură cu îmbunătățirea sânilor, prada a condus anii 2010. Odată cu apariția stelelor realității precum Kim Kardashian, Kylie Jenner și Blac Chyna – au existat mai multe femei decât oricând care au trecut sub cuțit pentru a obține un spate mai mare. Dar putem spune cu adevărat dacă cineva și-a făcut treaba doar privindu-l? Aceasta'Este timpul să vă puneți la îndemână abilitățile de investigație. Aruncați o privire la 9 celebrități despre care s-a zvonit sau s-a confirmat că au pradă falsă – apoi anunțați-ne dacă v-ați păcălit vreunul din spatele lor. Acolo'Probabil că cel puțin o stea de pe această listă pe care ați crezut-o, ceea ce a binecuvântat în mod natural cu active incredibile. Consultați galeria de mai jos, apoi spuneți-ne părerile dvs. în secțiunea de comentarii de pe Facebook.

Screen-Shot-2015-09-23-at-2.02.47-PM-e1443031484254

Aruncați o privire la niște botine false zvonite

Nu este un secret faptul că Blac Chyna, alias Rob Kardashian și copilul mamei Tyga, a lucrat. A suferit o intervenție chirurgicală la fund, înainte și după nașterea copiilor ei.Regina hip-hop-ului, Nicki Minaj, are unul dintre cele mai faimoase pradă din Hollywood - și este 100% fals.În 2010, Montag a suferit zece proceduri de chirurgie plastică într-o singură zi. Una dintre acestea a fost să-și mărească fundul.Aceasta nu este confirmată 100%, totuși, dacă te uiți la fotografiile ei la începutul carierei sale - există multe dovezi.Kim Kardashian și-a petrecut întreaga carieră luptându-se împotriva zvonurilor că ar avea un fund fals - hai fată. Cu toții putem vedea că acest lucru nu este un rezultat al geneticii sau al antrenamentului.Un alt membru al echipajului Kardashian-Jenner despre care s-a zvonit că ar avea un pradă falsă este Kylie. Transformarea ei fizică dramatică de-a lungul anilor i-a făcut pe fani să creadă că a avut un transfer de grăsime.Deși nu a recunoscut că a lucrat, fanii sunt curioși de schimbarea pe care a trecut-o prada lui Rose de-a lungul anilor.Vedeta și soția realității Ice T și-a mărit prada și alte părți ale corpului de când a devenit o persoană publică.Nu este străin să meargă sub cuțit, Abraham este deschis și sincer în legătură cu noua ei fundă cu bule.

Blac Chyna

Aceasta'Nu este un secret faptul că Blac Chyna, alias Rob Kardashian și Tyga'Pui mama, a lucrat. Ea'S-a operat la fund, înainte și după nașterea copiilor ei.