Este oficial – Rick Ross este cel mai mare fan Miami Heat din istoria francizei. Când superstarul hip-hop a intrat în New Jersey Cerneală Unroyal și a avut logo-ul echipei de baschet tatuat pe față, și-a consolidat poziția ca cel mai mare fan al lui Heat.

În mod clar, Da Boss nu a fost uimit de faptul că LeBron James și-a dus talentele în nordul Ohio în timpul verii, în timp ce a ales să-și repete echipa cu voce tare și cu mândrie pe cană. Logo-ul mic de lângă ochiul drept tatuat de Ian Griffith este departe de singurul tatuaj de pe faimoasa față a rapperului. Ambii ochi ai săi sunt acum flancați de mici logo-uri, inclusiv unul pentru rapperul Meek Mill’s Dream Chasers și unul pentru eticheta de imprimare a lui Ross, logo-ul Maybach Music Group.

ross

În mai anul trecut, Ross l-a vizitat pe Nikko Hurtado pentru a-și face un tatuaj chiar în mijlocul bărbii sale. Superstarul hirsute trebuie să-și păstreze acum barba îngrijită și să se aranjeze pentru a-și arăta scenariul „Rich Forever” pe bărbie.

Trebuie să-l predăm lui Ross pentru că a făcut totul cu tatuajul Heat, mai ales într-un moment în care atât de mulți dintre fanii lor au sărit pe navă. De dragul său, sperăm că echipa nu va căuta în curând o relocare sau o reproiectare a siglei.